Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Schakelmateriaal | Legrand België

Schakelaars en stopcontacten

Binnen het assortiment schakelmateriaal van Legrand en BTicino vind je stopcontacten, schakelaars en andere functies die voldoen aan de eisen voor elke klant. Dankzij de verschillende oplossingen heb je de mogelijkheid om het schakelmateriaal volledig af te stemmen op de design voorkeuren, het vooropgestelde budget en de gewenste functionaliteiten.

Inbouwoplossingen op maat van de woning

In het gamma schakelmateriaal onderscheiden we uiteenlopende inbouwoplossingen, elk met hun eigen functionaliteiten, design en afwerkingsmogelijkheden:

Wie zoekt naar een strakke oplossing voor hedendaagse woningen vindt zeker z’n gading binnen de moderne series Valena Next en Living Now. Deze zijn beschikbaar in een traditionele of geconnecteerde uitvoering. Dankzij de ‘with Netatmo’-integratie profiteren gebruikers namelijk van een slimme woning zonder specifieke bekabeling.

Daarnaast is er ook de Magic-lijn met diverse combinatiemogelijheden, het verfijnde LivingLight design of de eco-ontworpen Niloé-reeks, een flexibele oplossing voor een perfecte installatie, zelfs op oneffen muren. Tot slot is de Art d’Arnould-collectie een knap staaltje authentiek en artisanaal design dat perfect geïntegreerd kan worden in het domoticasysteem MyHOME.

Valena Next

Meer weten

Living Now

Meer weten

Spatwaterdicht schakelmateriaal

Onze opbouw, spatwaterdichte en antivandaal gamma’s Plexo en Soliroc zorgen voor een juiste oplossing voor buitentoepassingen.

Solide opbouwmogelijkheden

Om van de renovatie van een ruimte zonder kap- of breekwerk een succes te maken, bieden we je een assortiment opbouw schakelaars en contactdozen aan die een veilige en eenvoudige installatie garanderen. Zo laten de Mosaic- en Oteo reeks zich uitstekend integreren in kabelgoten, wandgoten en/of -lijsten.

Brochures

Merken