Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Legrand België

Onze oplossingen bestaan uit elektrotechnische producten voor zowel de residentiële, tertiaire, als industriële markt. 

Op zoek naar inspiratie?

Residentiële markt


markt-residentieel

Laat je inspireren door onze elektrotechnische oplossingen voor de residentiële markt: lees over onze projecten, download brochures en gebruik andere tools om je job gemakkelijker uit te voeren.

Tertiaire markt


markt-tertiair

Flexibele energiedistributie, slim kabelbeheer en geordende bureaus: het ideale scenario voor een tertiair gebouw. Gebruik onze configurators, BIM files, brochures en andere tools om je project voor te bereiden.

Voor doe-het-zelf projecten


markt-doe-het-zelf

Ga je zelf aan de slag om je woning jouw ideale thuis te maken? Vind hier onze oplossingen, installatieschema’s en andere tips en tricks en bekijk hoe Legrand je in jouw DIY project kan helpen.

legrand-csr-duurzaamheid

Onze toewijding voor een duurzamere wereld


Het is onze verantwoordelijkheid om concrete antwoorden te geven op de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Lees hoe wij bijdragen aan een betere samenleving en een betere wereld.

werken-bij-legrand

Werken bij Legrand


Werken bij Legrand betekent deel uitmaken van duizenden ruimdenkende en creatieve getalenteerde mensen. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons verhaal?

legrand-nieuws

Lees ons nieuws


Blijf up-to-date met de laatste nieuwigheden van Legrand. Nieuwe oplossingen, veranderingen in ons productassortiment, persberichten en andere ontwikkelingen. Je leest het op onze nieuwspagina.