Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Hospitality | Legrand België

Onze oplossingen voor hospitality

Hotels, restaurants, cafés en andere bedrijven in de hospitality sector willen hun klanten een ideale beleving bieden. Investeren in slimme infrastructuur is dan ook een goede zet. Met een compleet pakket aan automatiseringsoplossingen denkt Legrand mee met elke klant. Zo blijft de infrastructuur up-to-date en worden comfort, gebruiksgemak en energie-efficiëntie naadloos aan elkaar gekoppeld. De oplossingen van Legrand blinken uit in gebruiksvriendelijkheid: bijvoorbeeld aan- en afwezigheidsdetectie, automatische klimaatregeling en een ‘goodbye’-knop waarmee alle persoonlijke instellingen gereset worden. Alle oplossingen worden samengebracht in een centraal systeem volgens het BACnet-protocol. Hierdoor staan alle toepassingen continu met elkaar in verbinding en kunnen ze centraal beheerd worden. Het resultaat: maximaal comfort voor zowel klanten als personeel.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

Restaurant Publiek. Lichtsfeer voor elke mood

Met één druk op de knop verandert topchef Olly Ceulenaere de lichtsfeer in zijn restaurant Publiek. Want Olly weet perfect welk gevoel hij wil creëren. Zowel op het bord als in zijn restaurant. Hij werkt enkel met topproducten. En dat is niet anders voor zijn automatisch gestuurde verlichting.

Bekijk dit project

Op avontuur in Durbuy

Durbuy noemt zichzelf de kleinste stad ter wereld. Maar deze kleine stad aan de Ourthe is wel de thuisbasis van La Petite Merveille, een van de grootste vrijetijdsondernemingen van het land. De groep die al een brede waaier activiteiten en ontspanningsmogelijkheden aanbiedt, wil de komende jaren nog sterk groeien.

Bekijk dit project

Hotel Bütgenbach

Het is midden oktober en de eerste sneeuwvlokken dalen neer in de Oostkantons. De winter begint vroeg in het stadje Bütgenbach, een echte toeristische trekpleister dat vooral bekend staat om haar gelijknamig stuwmeer. “In het gebouw werd drie decennia lang een familierestaurant uitgebaat, tot ergens in de jaren tweeduizend” zegt Pascal Sarlette. Hij kreeg daarna het idee om er vakantiewoningen van te maken. Minder zichtbaar voor de bezoeker is dat achter alles een ingenieus domoticasysteem zit.

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Documentatie

Brochure URA ONE noodverlichting

Brochure URA ONE noodverlichting

Brochure P31+ kabelgoten

Brochure P31+ kabelgoten

Snelkeuzelijst kabelgoten P31+

Snelkeuzelijst kabelgoten P31+

Brochure laadpalen Green'Up

Brochure laadpalen Green'Up

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Merken

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons