Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Nieuws | Legrand België

FILTERS
Alles wissen
Type
    Type
Merk
12 Nieuwsberichten
alpharex digitale bluetooth schakelklok zonder display en smartphone
Persberichten 07/09/2023

Nieuwe Alpharex³ Bluetooth schakelklokken zonder display

Met de lancering van bluetooth, displayloze schakelklokken tilt Legrand deze toepassing naar een hoger niveau. Wat maakt dit nieuwe assortiment zo uniek?

Legrand
Keor SPE R/T voorzijde en achterzijde met aansluitingen
Persberichten 04/09/2023

KEOR SPE RT, het nieuw gebruiksvriendelijk, performante en converteerbaar UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren

Een UPS of Uninterruptible Power Supply kan mogelijke spanningsdippen en stroomonderbrekingen op kantoor opvangen door de elektriciteitsvoorziening tijdelijk over te nemen. Zo kan schade aan apparatuur en het verlies van kostbare data worden vermeden.

Legrand
lancering-website-555
Nieuws, Persberichten 06/06/2023

Alles bij de hand op de nieuwe Legrand-website

Als multispecialist voor elektrische en digitale infrastructuur in gebouwen, biedt Legrand een breed assortiment aan van innovatieve oplossingen zoals schakelmateriaal, Smart Home oplossingen en kabeldraagsystemen. Om dit uitgebreide aanbod overzichtelijk in de kijker te zetten, lanceert Legrand een gloednieuwe website.

Legrand Netatmo Ecotap
greenup-one-nieuws
Persberichten, Nieuwe oplossingen 25/05/2023

Ontdek Green’Up ONE van Legrand: de nieuwe efficiënte laadoplossing voor thuis

Efficiënt energiebeheer is momenteel een van de grootste uitdagingen voor bedrijven en gezinnen. Met de Green’Up laadoplossingen biedt Legrand hen de mogelijkheid om elektrische voertuigen of plug-in hybrides vlot op te laden. In het kader hiervan stelt Legrand een nieuwe laadoplossing voor: de Green’Up ONE voor residentiële toepassingen.  

Legrand