Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Woningbouw | Legrand België

Onze oplossingen voor woningbouw

Een woning moet voldoen aan heel wat eisen op het gebied van comfort, energieverbruik en veiligheid. Al deze behoeften komen samen in de elektrotechnische installatie. Van verdeelkast tot schakelaar en van laadpaal tot buitencamera. Legrand kan je bijstaan in jouw renovatie of nieuwbouwproject van A tot Z, want wij maken zowat alles. Of je nu een simpele schakelaar zoekt, een stopcontact voor in de garage, of een compleet smart home systeem bedraad of onbedraad, bij ons ben je aan het juiste adres.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

Cavell Court

Het woonproject Cavell Court is nog niet voltooid en alle appartementen zijn al verkocht. De ontwikkelaars hebben voldaan aan de verwachtingen van kopers: een ideale locatie, duurzaam, comfortabel, perfect afgewerkt en klaar voor de toekomst. Legrand is trots om hieraan bij te dragen via verschillende oplossingen voor installateurs en gebruikers.

Bekijk dit project

Bouwstenen voor een modern Oostende

Een succesverhaal in wording: bouwproject Baelskaai. Legrand zet graag zijn schouders onder uitdagende en innovatieve bouwprojecten. Een voorbeeld hiervan is het prestigieuze residentiële project Baelskaai van de Oostendse immobiliëngroep Burco Coast. Legrand zorgt hierbij voor de nodige ondersteuning en wil samen met andere projectpartners meewerken aan kwaliteitsvol afgewerkte en futureproof appartementen. Door het aanbieden van de nieuwste Smart Home-oplossingen genieten eindgebruikers van optimaal comfort en gebruiksgemak.

Bekijk dit project

Maak kennis met het unieke comfort van MyHOME

Installateur Rik Zwaenepoel renoveerde een oude hoeve en voorzag ze van alle moderne comfort, waaronder een MyHOME-domoticasysteem. Potentiële klanten die de woning bezoeken, reageren allemaal op dezelfde manier: “Zoiets willen we ook.”

Bekijk dit project

Woning met vakantiegevoel

Op het drielandenpunt van de provincie Luxemburg is de zee veraf. Toch hebben de eigenaars van deze woning naar eigen zeggen een constant kust-gevoel. De bouwheer: “Toen we deze plek per toeval ontdekten en de prachtige natuur zagen, hadden we het gevoel dat we ons vlak bij de zee bevonden. Voor de bouw van het huis lieten we ons inspireren door de vakantiewoningen die we gehuurd hadden in Zuid-Frankrijk, Italië en Kreta.”

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Documentatie

technische gids audio video

Technische gids videofonie / parlofonie 2023

Brochure MyHOME

MyHOME domotica

De evolutie van domotica

Geconnecteerde verdeelkast

Geconnecteerde verdeelkast

Brochure Valena Next

Valena Next schakelmateriaal

Brochure Living Now

Living Now schakelmateriaal

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Services

Merken

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons