Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Veiligheid en verlichting | Legrand België

Veiligheidsverlichting en brandveiligheid

Veiligheid is een absolute voorwaarde voor iedere elektrische installatie. Of het nu gaat om een veilige verdeling van energie, brandmeldinstallaties of het zekerstellen van de vluchtwegen met noodverlichting, iedere installatie moet werken in het geval van brand of stroomuitval.

2 reeksen noodverlichting

Met de vertrouwde URA ONE en de nieuwe X-light beantwoordt Legrand aan de vereisten voor noodverlichting van elk project.

ura-one-sfeerbeeld-nooverlichting

URA ONE


Elk toestel is makkelijk toegankelijk en eenvoudig te monteren Ook qua onderhoud zorgt de LED-technologie voor een spectaculaire tijdswinst én laag energieverbruik. De URA ONE noodverlichting bestaat uit een breed gamma aan mogelijkheden. Zowel adresseerbare als niet-adresseerbare toestellen kunnen makkelijk geprogrammeerd, getest en gemonitord worden en zorgt voor een hoge betrouwbaarheid van elke mogelijke configuratie.

sfeerbeeld-xlight-veiligheidsverlichting

X-Light


Met de nieuwe reeks X-Light biedt Legrand een eenvoudig en compact design voorzien van LED-verlichting, beschikbaar in twee versies: Een rechthoekige armatuur voor zowel opbouw- als inbouwmontage (X-Light 180) en een inbouw spotoplossing (X-Light 360). De noodverlichting – ontworpen volgens het Eco-designconcept van Legrand – is makkelijk te bekabelen en is voorzien van een QR-code om alle technische info snel terug te vinden.

Salvena, je garantie voor brandveiligheid

De Salvena brandmeldcentrales zijn geschikt voor eenvoudige tot de meest geraffineerde installaties. Deze brandmeldcentrales bestaan met 1, 2, 4 en 8 detectiezones. Toebehoren zoals automatische branddetectoren, manuele bedieningen voor het brandalarm, sirenes, flitslichten en toebehoren voor branddeuren en nooduitgangen vervolledigen het aanbod.

Brochures

Brochure URA ONE noodverlichting

URA ONE veiligheidsverlichting

x-light-2-brochure-nl

X-Light veiligheidsverlichting

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Merken