Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Data Center | Legrand België

Onze oplossingen voor data center

Met het alsmaar groeiende dataverkeer in cloud computing en gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele devices, groeit het aantal datacenters. Datacenters vragen om specifieke oplossingen op het gebied van energievoorziening, noodstroom, klimaatbeheersing (luchtvochtigheid en koeling), sturing, monitoring en bekabeling. Lees in de projecten op deze pagina hoe Legrand aan deze vraag heeft voldaan.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

Data center racks voor Infrabel

Dagelijks rijden er duizenden treinen op het Belgische spoorwegennet. Het beheer van de spoorinfrastructuur en beveiligingssystemen gebeurt door Infrabel. Om het treinverkeer op een efficiënte én betrouwbare manier in goede banen te leiden, is een feilloos werkende data-infrastructuur cruciaal.

Bekijk dit project

Een nieuw rackinfrastructuur voor LU-CIX

Toen LU-CIX, de nationale Internet exchange van Luxemburg, begin 2020 een nieuwe rackinfrastructuur nodig had, mede om in te spelen op de toename in activiteit, werd al snel beroep gedaan op Legrand Data Center Solutions en zijn nieuw rackplatform Nexpand van dochteronderneming Minkels. Hieronder leest u hoe Michel Lanners, CIO van LU- CIX, onze samenwerking heeft ervaren.

Bekijk dit project

Het Belgische ministerie van Defensie schroeft haar cybersecurity op

In een wereld vol twijfel, conflict en spanningen is het niet verwonderlijk dat onze leiders maximale voorzorgsmaatregelen willen nemen om te zorgen dat we allemaal goed beschermd worden. Hun belangrijkste zorg is momenteel cybersecurity. Legrand Data Center Solutions draagt hieraan bij met zijn expertise.

Bekijk dit project

Vancis: Al dertig jaar een eigentijds datacenter

Vancis is actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten aan onderzoeks-, onderwijs- en zorginstellingen. Vanuit datacenters in Amsterdam en Almere biedt Vancis onder meer datacenter-, cloud- en managed services aan. In dertig jaar tijd heeft Vancis Minkels zien veranderen van productleverancier naar leverancier van totaaloplossingen. Een gesprek met Jim Jansen, Operationeel Engineer Datacenter bij Vancis.

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Documentatie

Brochure Fiber Raceway

Brochure Fiber Raceway

Cable tray for data centers

Mosaic schakelmateriaal

Mosaic schakelmateriaal

De referentie voor tertiaire projecten

Brochure LCS³ databekabeling

Brochure LCS³ databekabeling

Het complete assortiment koper- en glasvezel oplossingen

Snelkeuzelijst datakasten Linkeo

Snelkeuzelijst datakasten Linkeo

Snelkeuzelijst databekabeling LCS³

Snelkeuzelijst databekabeling LCS³

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Services

Merken

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons