Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Installatietoebehoren | Legrand België

Installatietoebehoren

Of je nu op zoek bent naar de geschikte contactdoos voor een home office, de juiste inbouwdoos of duidelijke markeersystemen voor de bekabeling, alle toebehoren voor de elektrische installatie vind je terug in onze online catalogus.

Praktisch, ingenieus en esthetisch: ontdek de meervoudige contactdozen van Legrand

 

Het ruimte assortiment bestaat uit diverse oplossingen zoals een handige contactdoos voor de multimediaruimte met ruimte om kabels te organiseren, compacte laadoplossingen voor de slaapkamer of veelzijdige contactdozen voor in de keuken of bureau. De meervoudige contactdozen zijn bovendien de ideale telewerkoplossing.

linea-3000-deurbel-videofoon

Bellen en gongen


De meest gebruikelijke manier om te weten of er iemand aan de deur staat, is nog steeds via de klassieke deurbel. In onze online catalogus vind je daarom een reeks gebruiksvriendelijke bellen en gongen terug.

Naast deze traditionele oplossingen beschikt Legrand ook over meer geavanceerde toepassingen. Aan de hand van videofoniesystemen (al dan niet geconnecteerd) weten bewoners in geen tijd wie er aan de deur staat, zelfs op afstand.

Diverse toebehoren voor de elektrische installatie


Als totaalaanbieder kan je bij Legrand voor alle componenten van de elektrische installatie, waaronder ook bekabelings- en andere toebehoren zoals onder andere wartels, markeersystemen voor kabels of bedradingskokers.

Ook inbouwdozen behoren tot het aanbod. Zo biedt het Batibox-assortiment een oplossing voor elk type wand. De reeks heeft naast oplossingen voor metselwerk, holle wanden en multimedia inbouwdozen ook een eco-versie, de Ecobatibox, die speciaal is bestemd om ongecontroleerde luchtindringing tegen te gaan.

Merken