Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Trainingen ter plaatse | Legrand België

Volg een training in onze trainingsruimte

Voor professionele installateurs die reeds een opleiding elektriciteit achter de rug hebben bieden wij trainingen aan om beter met onze oplossingen te kunnen werken.

opleidingsruimte-visual-1

In onze speciaal ingerichte opleidingsruimte bieden wij in groepen van maximaal 8 deelnemers de kans om onze oplossingen hands-on te leren kennen, installeren en programmeren. Tijdens de training heeft u de producten direct bij de hand en leert u door het zelf te doen en dit alles natuurlijk onder begeleiding van een specialist.

opleidingsruimte-visual-2

Onze trainingen splitsen we op volgens productgroep en per landstaal (NL/FR). De trainingen duren één dag, namelijk van 9.00-16.00 en hebben een waarde van €125.

Elke maand staan er trainingen gepland, bekijk de kalender in de details van de specifieke training. De link om in te schrijven bevindt zich ook in de meer details van de training.

Filteren op:
Smart Home training

Smart Home is vandaag de dag geëvolueerd van een slimme deurbel tot compleet domoticasysteem en alles wat daartussen zit. Met de merken Legrand, Bticino en Netatmo kunnen wij ook in al deze vragen voldoen, maar ziet u als installateur het bos door de bomen nog? In deze training Smart Home doorlopen wij samen met u de verschillende mogelijkheden binnen het Smart Home segment.

Alle dagen en de link om in te schrijven vind je in de details.

Videofonie training

Videofonie is één van de snelst evoluerende markten binnen het Smart Home segment van de woningbouw. In onze training maak je kennis met ons uitgebreid assortiment deurcommunicatie van het merk BTicino en leer je de basis om projecten te configureren. Hierin worden de voordelen voor de installateur natuurlijk niet vergeten.

Alle dagen en de link om in te schrijven vind je in de details.