Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

UPS-systemen | Legrand België

UPS-systemen

Stroompannes zijn vaak van korte duur, maar ze kunnen grote gevolgen hebben voor het netwerk en elektrische apparatuur. Dankzij een performant UPS-systeem kan bij een stroomonderbreking tijdig ingegrepen worden zodat belangrijke data veilig bewaard kan blijven en gevaarlijke situaties vermeden worden.

ups-oplossingen

UPS-oplossingen geschikt voor elke toepassing


Legrand heeft in zijn assortiment UPS-systemen diverse uitvoeringen van 600 VA t/m 4,8 MVA voor grotere installaties.

De UPS-oplossingen zijn leverbaar in enkelfasige of driefasige systemen. Zo onderscheiden we conventionele enkelfasige systemen, bijvoorbeeld voor stroomonderbrekingen bij kantoorgebouwen, domotica-installaties, kassasystemen in winkels, automatische deuren en hekwerken. Ook enkelfasige modulaire oplossingen behoren tot de mogelijkheden en bieden een hoge betrouwbaarheid.

 

Vereist de installatie een driefasig systeem? Maak je keuze uit de 3-fase conventionele toepassingen of modulaire systemen.

 

UPS service & onderhoud


Om een goede werking en de levensduur van de UPS-systemen te garanderen, is een preventief onderhoud geen overbodige luxe. Daarom kan je bij Legrand rekenen op diverse UPS onderhoudscontracten om bedrijfskritische toepassingen te blijven beschermen tegen stroompannes.

Brochures

Brochure UPS Keor SPE Tower

Eenfasige UPS KEOR SPE tower

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Tools

Merken