Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Gezondheidszorg | Legrand België

Onze oplossingen voor de gezondheidszorg

Als specialist in de tertiaire sector ziet Legrand de volgende ontwikkelingen in de gezondheidszorg: grote behoefte naar verduurzaming van bestaande ziekenhuizen en zorginstellingen, flexibiliteit om locaties te kunnen wijzigen naar gelang functie, alle functies moeten herindeelbaar en aanpasbaar zijn, zorg op afstand door verdere ontwikkeling van communicatietechnologieën, verbeteren van de brandveiligheid, meer aandacht voor "clean building" en het voorkomen van bacteriologische infecties. Met alle oplossingen van Legrand houden we deze ontwikkelingen in het achterhoofd en kunnen we deze steeds toepassen in het lastenboek. Vind hieronder voorbeeld van reeds gerealiseerde projecten in de gezondheidssector.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

AZ Sint-Maarten Mechelen

Op 15 oktober 2018, ging in Mechelen het nieuwe Algemeen Ziekenhuis Sint- Maarten open. De instelling is het resultaat van de fusie van twee ziekenhuizen uit Mechelen en één uit Duffel.

Bekijk dit project

Park Kemmelberg

Assistentiewoningcomplexen rijzen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Park Kemmelberg, vlakbij de Driekoningenstraat en de Antwerpse ring in Berchem, is daar één van. Toch biedt het project meer aan senioren dan andere gebouwen, getuige de snelle verhuring van alle woningen. Maar liefst zes van de acht productgroepen van Legrand vinden we terug in deze zorginstelling.

Bekijk dit project

Ziekenhuis Notre-Dame de Grâce

In nauwelijks vier jaar tijd werd de Clinique Notre-Dame de Grâce in Gosselies volledig gerenoveerd. Het ziekenhuis beantwoordt nu helemaal aan de wensen van de hedendaagse patiënt. De oplossingen van Legrand vergroten het comfort van patiënten en personeel en de energie-efficiëntie van het ziekenhuis.

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Documentatie

DLP zwart

Brochure DLP wandgoten in zwart

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons