Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Energiedistributie | Legrand België

Energiedistributie via plafond, wand en vloer

Legrand is wereldmarktleider in kabeldraagsystemen voor plafond, wand en vloer. De productgroepen Van Geel, Cablofil en Swifts zijn al vele decennia een begrip in de Belgische markt. Voor de energiedistributie op de werkplek ontwikkelde Legrand een ruim assortiment specifieke en geïntegreerde cable managementsystemen. Het aanbod energiedistributie wordt vervolledigd met stroomrailsystemen die kunnen worden toegepast in o.a. winkelcentra, openbare ruimtes, kantoren, ziekenhuizen, lichte en zware industrie.

sfeerfoto-kabeldraagsystemen-showroom

Kabeldraagsystemen


Een vaste waarde in het Legrand-assortiment

Kabeldraagsystemen , zoals kabelgoten, kabelladders en draadgoten, zijn essentieel voor een veilige en efficiënte distributie van bekabeling. Legrand biedt voor elke situatie en ieder toepassingsgebied de juiste oplossing met een ruime keuze aan materiaalsoorten. Zo zijn bijvoorbeeld de Cablofil draadgoten een uitstekende keuze voor omgevingen met hygiënische eisen dankzij de open en makkelijk te reinigen structuur. De P31+ kabelgoot met geavanceerd kliksysteem levert dan weer tijdswinst op bij de installatie.

energiedistributie-naar-werkplek-kabelgoot-dlp-energiezuil

Energievoorziening op de werkplek


Een moderne werkplek is voorzien van alle benodigde elektrotechnische- en data- aansluitingen. Vanuit de wand biedt het DLP-assortiment – bestaande uit wandgoten en lijsten en plinten – de ideale oplossing voor het geleiden van kabels en het verzorgen van voeding-, data-aansluitingen en andere functies. Voor voeding vanuit het plafond zijn energiezuilen geschikt.

Daarnaast heeft ook diverse vloersystemen met onder andere energiezuilen en vloerdozen. Hiermee ben je bij de indeling van een kantoor volledig flexibel en hebben gebruikers toch alle aansluitmogelijkheden binnen handbereik.

incara-compilatie-verschillende-mogelijkheden-bureau-popup

Oplossingen voor meubilair


Om de werkplek helemaal op punt te stellen op het vlak van energievoorziening is er de INCARA™-reeks. Dit assortiment geïntegreerde contactdozen voor meubilair is de perfecte aanvulling op bovengenoemde oplossingen.

Efficiënt energietransport met stroomrails


Het Zucchini stroomrailsysteem biedt een moderne, flexibele en veilige manier voor transport en distributie van energie. De basis bestaat uit koperen of aluminium geleiders voorzien van een plaatstalen behuizing. Het gamma is beschikbaar in 25 tot en met 6300 A en wordt op basis daarvan onderverdeeld in drie segmenten: low power, medium power en high power.

Industriële contactdozen, voedingen en transformatoren maken het aanbod energiedistributie compleet.

Brochures

Incara werkplekoplossingen

INCARA oplossingen voor meubilair

Catalogus universele ophangsystemen

Universele ophangsystemen

Brochure Cablofil zink

Brochure Cablofil Zink-Aluminium corrosievrij

Snelkeuzelijst kabelgoten P31+

Snelkeuzelijst P31+ zwart

Brochure P31+ kabelgoten

Brochure P31+ kabelgoten

GWO 6 Stalen wandgoot

GWO 6 stalen wandgoten

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Tools

Merken