Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Videofonie | Legrand België

Videofonie

Met een geavanceerd door entry systeem investeren gebruikers in een veilig en comfortabele oplossing waarmee ze de toegang tot hun woning beheren. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel videofoniesysteem of een die verbonden is met het internet, met ons merk BTicino hebben we een oplossing voor elke situatie.

binnenposten-bticino-classe100-classe300

Traditionele en geconnecteerde videofonie binnenposten


De binnenposten van BTicino hebben een modern, elegant design en voldoen aan elke installatiebehoefte. Gebruikers maken de keuze tussen de klassieke Classe 100, beschikbaar in traditionele of geconnecteerde versie, of de innovatieve Classe 300EOS die naast de videofoonoproep ook andere slimme veiligheidsoplossingen kan beheren.

Slimme deurbellen met camera

De installatie van een video deurbel geeft extra sfeer aan de afwerking van de woning. Binnen ons assortiment buitenposten onderscheiden we deze reeksen:

bticino buitenpost linea 3000

Linea 3000

moderne buitenpost, geschikt voor één of tweegezinswoningen en de ideale oplossing voor het vervangen van de oude tweedraads deurbel.

bticino buitenpost sfera

Sfera

assortiment met zowel basis- als high-end afwerking (Sfera Luna) die je kan aanpassen volgens de wensen van de klant.

netatmo slimme deurbel

Netatmo's slimme deurbel

geconnecteerde buitenpost die je rechtstreeks kan verbinden met de Home + Security app op de smartphone.

legrand-bticino-alle-buitenposten

Totaalpakket met videofonie kits

videofonie-bticino-kits

Onze kits zijn de meest voordelige en praktische oplossing voor de installatie van een videofoon. De kit bevat alle producten voor de samenstelling en plaatsing van een volledig systeem: voeding, binnenpost en buitenpost. De Classe 100 en Classe 300EOS binnenposten zijn in verschillende combinaties verkrijgbaar, net zoals de Linea 3000 en Sfera buitenposten.

Als je de intercom en het oude systeem vervangt, kan je in de meeste gevallen de bestaande bekabeling hergebruiken. Je hebt dus een nieuw systeem zonder kap- of breekwerk.

Documentatie

Brochure Classe 100

Classe 100 binnenposten

Brochure Sfera

Sfera buitenposten

technische gids audio video

Technische gids videofonie / parlofonie 2023

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Tools

Merken