Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Verdeelkasten | Legrand België

Verdeelkasten

In de verdeelkast komen alle componenten van de elektrische installatie samen. Een oplossing die naadloos aansluit bij de gewenste toepassingen en de technische vereisten van die installatie is dus sterk aanbevolen. Neem dus zeker ook een kijkje in het assortiment verdeelkasten van Legrand.

Modulaire verdeelkasten

Met onze modulaire verdeelkasten heb je kant-en-klare kasten in diverse afmetingen en afwerkingen, op maat van de elektrische installatie. Maak je keuze uit een verdeelkast met 13, 18 of 24 modules per rij.

XL³ en XL³S verdeelkasten

Eerder op zoek naar een samenstelbare oplossing? De XL³ en XL³S verdeelkasten (systeemkasten) van 125A tot en met 6300A worden naar wens samengesteld door de bordenbouwer en bieden daarbij een hoge flexibiliteit. Door de voorschriften uit onze installatiehandboeken te volgen, voldoen de verdeelborden aan de internationale norm IEC 61439. Kortom, een graag geziene oplossing bij bordenbouwers.

De XL³S-reeks met standaard uitrusting is de ideale oplossing voor eenvoudige installaties terwijl de XL3-lijn specifiek is ontwikkeld voor installaties met hogere technische vereisten. Dankzij onze software XL-PRO³ realiseer je het ontwerp van deze verdelers op een eenvoudige en snelle manier.

XL3S-standaard-verdeelkasten

XL3-premium-verdeelkasten

Industriële behuizingen

Voor toepassingen in de tertiaire of industriële omgevingen beschikt Legrand over een assortiment industriële kasten. Het gamma bestaat uit verdeelkasten met diverse behuizingsmaterialen (kunststof, metaal, inox, polyester) waardoor je steeds een geschikte oplossing vindt voor je project. De verdeelkast vervolledig je met onze oplossingen voor thermisch beheer.

Software

XL-PRO³ Panel

Deze oplossing biedt de gebruiker de mogelijkheid om beschermings- en aanvullende producten voor een verdeelkast te selecteren, stelt automatisch de indeling van de kast voor en voert de berekening uit voor het gemonteerde en bekabelde geheel.

Bekijk XL-PRO³ Panel

XL-PRO³ Selectiviteit/Filiatie

​De XL-PRO³ SF Tool Selectiviteit en Filiatie is een app die rechtstreeks vanaf uw pc toegankelijk is en die speciaal werd ontworpen voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen om de selectiviteit en de filiatie van een verzameling elektrische toestellen te definiëren.

Bekijk XL-PRO³ Tool Selectiviteit/Filiatie

XL-PRO³ Tool Cad

Via deze software heeft u de mogelijkheid om eenvoudig CSV-lijsten te importereren en kan u van daaruit DWG-bestanden in 2D en 3D genereren. 

Bekijk XL-PRO³ Tool Cad

Tools

Merken