Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Configuratoren | Legrand België

Online configuratoren

Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt. Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Configurator-wandgoten

DLP Wandgoot configurator


Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en toebehoren dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde referentienummers met prijzen. Bovendien krijgt u een overzicht van bijbehorende afbeelding, documentatie en video’s. Voor de stalen wandgoten in speciale kleuren, worden ook de eventuele toeslagen weergegeven.

configurator-kabelgoot-en-draadgoot-p31

P31+ en Cablofil configurator


Dankzij de vernieuwde cable management calculatietool stelt u in enkele kliks de materiaallijst voor het geschikte kabel- of draadgootsysteem samen, inclusief de hulpstukken en ondersteuningsmateriaal. De onderdelen voor P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot zitten in een handige en gebruiksvriendelijke configurator die u overal kunt gebruiken.

In slechts vier stappen stelt u uw volledige materiaallijst samen:

  • kies de gewenste omgeving
  • selecteer het meeste geschikte product
  • kies de koppeling
  • ontwerp uw kabelgootsysteem

Daarna kunt u heel eenvoudig de materiaallijst exporteren naar Excel of PDF.

afbeelding

Videofonie configurator


U gebruikt onze Videoparlofonie calculator en maakt een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.

stroomrail-configurator

Zucchini stroomrail configurator


Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met stroomrail.

Configurator-spanningsverlies-voor-railkoker

Spanningsverlies calculator voor stroomrail


Voor het bepalen van de juiste stroomrail is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type stroomrail. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw stroomrailtracé eenvoudig berekenen.

UPS configurator

UPS Configurator


Door het kiezen van het vermogen, het aantal minuten of uren dat u noodstroom nodig heeft en in wat voor soort omhulsul de batterijen vastgezet moeten worden komt er voor jou een ideale UPS uit de configurator.

Bekijk ook onze trainingen

Bekijk via de link hieronder al onze trainingen

Bekijk onze trainingen