Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

XL-PRO³ software | Legrand België

Softwares en applicaties voor laagspanningsborden

​Door middel van deze noodzakelijke softwarepaketten en applicaties kan u op een professionele wijze uw laagspanningsborden en -installaties tot 6300 A gaan ontwerpen en berekenen. Deze tools zijn uitermate geschikt voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen die werkzaam zijn in zowel huishoudelijke, tertiaire en industriële toepassingen.

XL-PRO³ panel

XL-PRO³ Panel


Deze oplossing biedt de gebruiker de mogelijkheid om beschermings- en aanvullende producten voor een verdeelkast te selecteren, stelt automatisch de indeling van de kast voor en voert de berekening uit voor het gemonteerde en bekabelde geheel.

software-tool-cad

XL-PRO³ Tool CAD


Via deze software heeft u de mogelijkheid om eenvoudig CSV-lijsten te importereren en kan u van daaruit DWG-bestanden in 2D en 3D genereren.

De CSV-bestanden kunnen uit de bovenstaande XL-PRO³ calculatoren afkomstig zijn of vanuit andere programma's waarin onze producten opgenomen zijn.

software

XL-PRO³ Tool Selectitiveit/Filiatie ​


De XL-PRO³ SF Tool is een app die rechtstreeks vanaf uw pc toegankelijk is en die speciaal werd ontworpen voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen om de selectiviteit en de aaneenschakeling van een verzameling elektrische toestellen te definiëren.