Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Kantoren | Legrand België

Onze oplossingen voor kantoren

Legrand is zich ervan bewust dat onze gebouwen net zo intelligent en efficiënt moeten zijn als de mensen die er werken. Met flexibele energiedistributie, slim kabelbeheer, digitale verlichtingsregelingen, efficiënte datacenteroplossingen en handige bureauoplossingen kan Legrand uw commerciële kantoor helpen transformeren.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

Elektrische installatie in elk hoekje van het kantoorgebouw

Confederatie Bouw Henegouwen, sociaal secretariaat Groupe S, Adecco en KidsLife Mons hebben elk een onderkomen gevonden in het nagelnieuwe en ultramoderne kantoorgebouw op de Boulevard André Delvaux in Bergen. Deze organisaties en bedrijven genieten dagelijks van de speciale elektrische en digitale infrastructuur van het gebouw, boordevol innovatieve oplossingen van Legrand.

Bekijk dit project

Een magazijn en elektrische installatie om u tegen te zeggen

Onlangs nam Van Marcke, Belgisch marktleider in de distributie van sanitair en centrale verwarming, een nieuw distributiecentrum in gebruik. Het gebouw is gigantisch. De elektrische installatie is navenant.

Bekijk dit project

Créagora: een avant-garde-architectuur ten dienste van de sociale innovatie

De Christelijke Mutualiteit heeft in de heuvels van Namen, in Champion, een nieuw gebouw ingehuldigd: Créagora. Deze infrastructuur, die haar naam dankt aan de samentrekking van Création (schepping) en Agora (verzamelplaats), huisvest verscheidene diensten van het ziekenfonds om er een deelplek van te maken. Voor dit project werd het bedrijf Lamelec in de arm genomen, dat heel wat apparatuur van Legrand heeft geïnstalleerd, met name om het gebouw te beveiligen.

Bekijk dit project

Seetech opent innovatief belevingscentrum rond domotica

In het bedrijvenpark op de hoogvlakte van Vecmont, nabij La Roche-en-Ardenne, opende het elektrotechnisch installatiebedrijf SeeTech zijn gloednieuwe bedrijfsgebouw. Paradepaardje van het bouwwerk is de showroom, een slimme ruimte met een mix van audiovisuele technologie en oplossingen rond huisautomatisering. Deze realisatie gebeurde in een dynamisch partnership met Legrand en BTicino.

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Services

Merken

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons