Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Showroom | Legrand België

Welkom in onze showroom!

Word ondergedompeld in de wereld van Legrand Group en ontdek de oplossingen van A-Z in de compleet vernieuwde showroom.

We stellen professionals uit de elektrotechniek graag onze oplossingen van A tot Z voor volgens het leven van Frederik De Grote. De ondernemer die zowel voor zijn privé als professioneel leven kiest voor de totaaloplossingen van Legrand.

legrand-showroom-data-kantoor

Totaaloplossingen voor de elektrische installatie


Onze showroom brengt de oplossingen voor zowel de professionele (tertiaire-) als residentiële (privé-)omgeving samen op één plek. In het geval van Frederik de Grote gaat het enerzijds om zijn nieuwe kantoorruimte waarvoor hij op zoek is naar een totaaloplossing bestaande uit elektrische borden en kasten, UPS-systemen, cable management en datacenteroplossingen. Aan de hand van deze toepassingen kan hij z’n nieuwe werkplek voor zichzelf en zijn medewerkers efficiënt én comfortabel inrichten.

Anderzijds kijken we binnen in de privéwoning van het gezin De Grote. De slaapkamers zijn uitgerust met de nieuwste oplossingen voor het bedienen van onder andere verlichting en verwarming. Ook de andere ruimtes zijn tot in de puntjes ingericht met kwaliteitsvolle toepassingen zoals geconnecteerde oplossingen in de leefruimte en keuken, duurzame laadpunten voor elektrische wagens in de garage en zelfs een UPS in de game room.

legrand-showroom-hotel-slaapkamer

Professionele klant? Maak vandaag nog jouw afspraak!


Wil je als professional langskomen en Legrand-oplossingen bekijken en testen?

Na het maken van een afspraak staat een Legrand-specialist voor je klaar om je doorheen de grootste Legrand-showroom van Europa te begeleiden.

Contacteer je vertrouwde accountmanager of mail de aanvraag via de knop hieronder waarna wij verder contact met je opnemen.

Als consument op zoek naar advies?


Contacteer dan een installateur in jouw buurt voor advies en inspiratie.

showroom-persbericht-collage

showroom-poi-zoek-installateur