Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Merken | Legrand België

Merken waarop je kan vertrouwen

Wereldwijd bestaat Legrand Group uit 80 merken die streven naar dezelfde doelstelling, namelijk bouwen aan een comfortabele , gebruiksvriendelijke, duurzame en veilige woon-en werkomgeving. Elk van deze merken biedt eenvoudige en innovatieve geconnecteerde oplossingen die bijdragen aan deze ambitie. In België kunt u daarvoor terecht bij onze merken Legrand, BTicino, Netatmo en Ecotap.

Legrand

Legrand

Legrand werkt wereldwijd aan de verbetering van de elektrische en digitale gebouweninfrastructuur, om de overstap naar digitale technologieën te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Bticino

BTicino

BTicino, met een aantal fabrieken en productiefaciliteiten in Italië en daarbuiten, is een succesvolle en bekende merknaam in meer dan 60 landen over de hele wereld. Ze maakt sinds 1989 deel uit van de Legrand groep. Met de overname van BTicino beschikt Legrand over een merknaam die op internationaal niveau de beste tradities in Italiaans design en productie vertegenwoordigt.

Netatmo

Netatmo

Netatmo ontwikkelt baanbrekende, intuïtieve en prachtig ontworpen geconnecteerde elektronica. De innovatieve producten zijn slim en bieden een naadloze ervaring die gebruikers helpt een veiliger, gezonder en comfortabeler huis te creëren. De mechanica, elektronica en software van al de producten worden volgens de hoogste normen ontworpen. De mobiele en webapplicaties zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te bedienen zijn, maar toch een rijke gebruikerservaring bieden.

Ecotap

Ecotap

Ecotap biedt particulieren en bedrijven laagdrempelige oplossingen om elektrische voertuigen snel, veilig en makkelijk op te laden.