Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Data oplossingen | Legrand België

Data oplossingen

Het data team van Legrand heeft voor iedere data-infrastructuur een passende oplossing. Hierdoor leg je een hoogwaardig netwerk aan met gegarandeerde optimale prestaties. Van serverruimte tot de werkplek via een glasvezel- of kopernetwerk.

sfeerfoto-datakast

Kwalitatieve data-installatie, van kast tot contactdoos


Systeemprestaties van datasystemen zijn voor gebruikers cruciaal. Om hierop in te spelen, is het belangrijk zorgvuldig aandacht te besteden aan de eisen en wensen van gebruikers en IT-operators.

Met het uitgebreide Legrand portfolio van server-en netwerkkasten ben je altijd verzekerd van een datakast die past bij jouw project. Ongeacht je wensen en eisen bieden wij met Nexpand (premium datakasten op maat met hoge belastbaarheid) en Linkeo (standaard patchoplossing voor de tertiaire sector) een gepaste oplossing.

Alle netwerk- en serverkasten van Legrand zijn bovendien compatibel met producten uit het Legrand LCS3 programma. Deze oplossingen voor datacommunicatie voldoen aan hoge eisen op het vlak van prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie. Vind de geschikte oplossingen voor:

De systemen LCS³ Koper

 

lcs3-koper

 

Het totaalpakket aan oplossingen voor een kopersysteem bestaat onder andere uit RJ 45 toolless connectoren, LAN-kabels en patchpanelen. Met de field installable plug en de datakabel koppelstukken kunnen flexibele datadoorverbindpunten in het netwerk gerealiseerd worden.

De systemen LCS³ Glasvezel

 

 

lcs3-glasvezel

 

Legrand biedt volledig nieuw ontworpen glasvezel panelen en laden in hoge en zeer hoge densiteitsversies van 96 tot 144 connectoren per unit. Panelen met schuifladen en drukknopsysteem zorgen ervoor dat upgrade- en onderhoudswerkzaamheden vlotter kunnen worden uitgevoerd.

Glasvezelbekabeling is kwetsbaar. Bescherming en scheiding van koperkabels is daarom belangrijk. Legrand Fiber Raceway is een uniek systeem voor het installeren en beschermen van glasvezel bekabeling in telecommunicatieruimtes en datacenters. Dankzij een ruim assortiment aan bochten, koppelstukken en uitlopers wordt de glasvezelkabel tot op de juiste positie nabij het patchrack of de datakast gebracht.

legrand-data-center-solutions

Legrand Data Center Solutions


Legrand, Minkels en Raritan bundelen hun krachten en vormen via Legrand Data Center Solutions (LDCS) je aanspreekpunt voor een complete dataoplossing op maat.

Elk afzonderlijk bieden ze al geruime tijd geïntegreerde oplossingen voor de datacentermarkt aan. Terwijl Minkels datacenteroplossingen levert voor onder meer behuizing en koeling, biedt Raritan Power-oplossingen en is Legrand specialist op het gebied van gebouwgebonden infrastructuur zoals datacommunicatie, energiedistributie en energiemanagement.

Brochures

Brochure Fiber Raceway

Brochure Fiber Raceway

Cable tray for data centers

Mosaic schakelmateriaal

Mosaic schakelmateriaal

De referentie voor tertiaire projecten

Brochure LCS³ databekabeling

Brochure LCS³ databekabeling

Het complete assortiment koper- en glasvezel oplossingen

Snelkeuzelijst datakasten Linkeo

Snelkeuzelijst datakasten Linkeo

Snelkeuzelijst databekabeling LCS³

Snelkeuzelijst databekabeling LCS³

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Merken