Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Infrastructuur | Legrand België

Onze oplossingen voor infrastructuur

Tertiaire gebouwen worden steeds groener en duurzamer en de opgelegde normen worden steeds strenger. Legrand denkt mee om betrouwebare en veilige totaaloplossingen te bieden die zowel aan de normen als de technische vereisten voldoen. Vanaf het elektrisch paneel, via datakasten en kabeldraagsystemen tot aan de schakelaar in de muur of de aangesloten elektrotechnisch apparaat. Een totaaloplossing op maat van jouw project.

Uitgelichte oplossingen

Gerealiseerde projecten

Full power voor de grootste vliegtuighangar van Defensie

In november 2021 nam het Belgische leger op de militaire luchthaven van Melsbroek een nieuwe onderhoudsloods voor haar Airbus A400M-transportvliegtuigen in gebruik. Met een oppervlakte van bijna 14.000 m² haalden Legrand en haar partners alles uit de kast voor de ontwikkeling, productie en installatie van een powerpanel van maar liefst 5 megawatt!

Bekijk dit project

Gevangenis van Haren: een grensverleggend project

De federale overheid doet momenteel heel wat inspanningen om nieuwe gevangenissen te bouwen, al dan niet ter vervanging van bestaande sites. Denk maar aan de gevangenissen van March-en-Famenne, Leuze-en-Hainaut en Beveren die in 2013 en 2014 in gebruik werden genomen. Een project dat momenteel om diverse redenen in het oog springt, is de bouw van het gevangeniscomplex van Haren (op het grondgebied van Brussel). Dit nieuwe complex zal op termijn de verouderde gevangenissen in Sint-Gillis, Vorst en Berkendael vervangen.

Bekijk dit project

ZOO Antwerpen

De ZOO van Antwerpen, gelegen naast het al even beroemde Centraal Station, is bezig met een groot bouwproject. Bestaande constructies worden gerenoveerd, nieuwe gebouwen worden opgetrokken. De vrij kleine technische ruimten bleken een serieuze uitdaging voor de installateur. Legrand bood de oplossing.

Bekijk dit project

Gerelateerde pagina's

Services

Merken

Contact

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten, oplossingen of projecten? Of wil je meer weten over een partnership met Legrand? Contacteer ons.

Contacteer ons