Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Modulaire componenten | Legrand België

Modulaire componenten en verdeelsystemen

Naast een uitgebreid pakket aan modulaire beveiligingscomponenten biedt Legrand een groot gamma aan comfortfuncties zoals teleruptoren, schakelklokken, energiemeters en specifieke oplossingen die je in staat stellen snel en schaalbaar een verdeelbord te bouwen.

Een veilige verdeelkast dankzij modulaire automaten en aardlekbeveiliging


Een uitstekende beveiliging van de elektrische installatie is uitermate belangrijk. Binnen het assortiment modulaire automaten en aardlekbeveiliging onderscheidt Legrand 2 reeksen die beantwoorden aan de technische vereisten van elke installatie: standaard TX³ voor alle residentiële en kleine tertiaire installaties en premium DX³ voor tertiaire en industriële omgevingen.

Ook de DX³ Stop Arc vlamboogbeveiliging en overspanningsbeveiligers maken deel uit van het totaalpakket beveiligingsoplossingen voor de verdeelkast. Om sneller te kunnen bekabelen en de prestaties van de verdeelkast te verbeteren, vind je modulaire trapsgewijze verdeelklemmen terug in het assortiment.

Modulaire sturing voor optimaal gebruiksgemak


Naast veiligheidscomponenten biedt Legrand ook oplossingen die instaan voor een correcte aansturing van elektrische kringen. Dankzij het aanbod teleruptoren, contactoren en trappenhuisautomaten beschik je over een totaalpakket voor elke situatie.

Deze componenten zijn zowel beschikbaar voor een traditionele verdeelkast als voor het bouwen van een geconnecteerde installatie. Dankzij de geconnecteerde versies van deze componenten, creëer je meteen een slimme installatie vanuit het hart van de elektrische verdeelkast. Daarmee kunnen gebruikers de elektrische verbruikers op afstand bedienen en automatisch hun verbruik monitoren via de Home + Control app.

Programmeer elektrische groepen met schakelklokken


Verlichting op de juiste tijdstippen automatisch in- en uitschakelen? Het maakt het leven van de gebruikers niet alleen makkelijker, maar ook duurzamer. Lampen die niet onnodig blijven branden zorgen namelijk voor een lager energieverbruik en een besparing op de energiefactuur. De analoge en digitale schakelklokken zijn uitgerust met geavanceerde functies die instaan voor een efficiënte werking.

Brochures

Geconnecteerde verdeelkast

Brochure geconnecteerde verdeelkast

Met onze geconnecteerde verdeelkastoplossingen en de Home + Control-applicatie profiteert u van een compleet systeem om uw elektrische installatie te beheren en aan te sturen, in eender welk gebouwtype, van eengezinswoningen tot grote appartementsgebouwen.

Nieuwe reeks TX³

Brochure TX³ reeks

De reeks TX³ werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de huidige woningen en tertiaire gebouwen. Deze TX³-reeks van Legrand beschermt uw installaties doeltreffend tegen kortsluiting, overbelasting en differentiële storingen. Het gamma bestaat uit thermisch-magnetische vermogensautomaten en differentiaalschakelaars, aangevuld met bedienings- en signaleringsapparatuur die de veiligheid, robuustheid en duurzaamheid van uw installaties garanderen.

DX³

Brochure DX³ Type B differentieelschakelaars

De DX³ ID Type B differentieelschakelaars passen perfect binnen het Legrand gamma van modulaire producten. Zij hebben dezelfde esthetiek en zijn compatibel met dezelfde bedienings- en signalisatie-accessoires. Deze producten zijn ontworpen om de gebruiker gemoedsrust te geven en blijven trouw aan de Legrand-filosofie van eenvoudige, intuïtieve en snelle installatie en, zoals altijd, zonder in te boeten op kwaliteit.

DX³ vlamboogbeveiliging

Brochure DX³ vlamboogbeveiliging Stop Arc

Legrand breidt in het kader van zijn streven naar steeds meer veiligheid zijn aanbod beveiligingsmiddelen uit met een nieuw gamma stroomonderbrekers die defecten kunnen detecteren die geen enkel conventioneel beschermingsmiddel tot nog toe kon detecteren.

Technische gids overspanningsbeveiligers

Technische gids overspanningsbeveiligers

Elektrische apparatuur kan worden beschermd tegen piekspanningen door het gebruik van overspanningsbeveiligers. Het gamma van Legrand biedt oplossingen voor alle soorten installaties en alle risiconiveaus. Deze technische gids over geeft een beter inzicht in de keuze en toepassing ervan.

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Tools

Merken