Software

Software

Softwares en applicaties voor laagspanningsborden

​Door middel van deze noodzakelijke softwarepaketten en applicaties kan u op een professionele wijze uw laagspanningsborden en -installaties tot 6300 A gaan ontwerpen en berekenen. Deze tools zijn uitermate geschikt voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen die werkzaam zijn in zowel huishoudelijke, tertiaire en industriële toepassingen.

XL-PRO³ panel

Deze oplossing biedt de gebruiker de mogelijkheid om beschermings- en aanvullende producten voor een verdeelkast te selecteren, stelt automatisch de indeling van de kast voor en voert de berekening uit voor het gemonteerde en bekabelde geheel

XL-PRO³ berekening

Deze oplossing biedt de mogelijkheid om berekeningsnota's op basis van de gegevens van de installatie uit te voeren (van de transformator, types en doorsneden van kabels, types bevestiging, plaatsingswijzen,...) voor een laagspanningsinstallatie.

XL-PRO³ tool selectitiveit/filiatie

​De XL Pro³ SF Tool is een app die rechtstreeks vanaf uw pc toegankelijk is en die speciaal werd ontworpen voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen om de selectiviteit en de aaneenschakeling van een verzameling elektrische toestellen te definiëren.

XL PRO³ tool CAD

Via deze software heeft u de mogelijkheid om eenvoudig CSV-lijsten te importereren en kan u van daaruit DWG-bestanden in 2D en 3D genereren. De CSV-bestanden kunnen uit de bovenstaande XL-PRO³ calculatoren afkomstig zijn of vanuit andere programma's waarin onze producten opgenomen zijn.


Energy management software

Energy management software

Dit porgramma laat toe:

  • om vanop afstand de meetgegevens te visualiseren en op te slaan afkomstig van meetapparaten
  • om de aangemelde apparaten te bedienen en te superviseren

Voor deze software dient een licentie besteld te worden.

*De Energy Management Software moet worden geïnstalleerd op een specifieke PC die met het lokale netwerk is verbonden. De opslag van gegevens gebeurt op de harde schijf van de PC.


UPS configurator

De UPS configuratietool is een gebruiksvriendelijke software die toestaat om gemakkelijk en snel UPS systemen te configureren. In 3 eenvoudige stappen kunt u een UPS configuren.

AlphaSoft voor AlphaRex3

Programmering schakelklokken Rex3

Vanuit dit softwarepakket AlphaSoft V 5.3.1 is de Legrand AlphaRex3 tijdschakelklok snel en gemakkelijk te configuren. Het gewenste programma is zeer eenvoudig in één van uw AlphaRex3 producten toe te passen en is tot op de seconde na nauwkeurig.


CADprofi add-ons voor autocad

Alle systeemcomponenten in CADprofi.

 
​Geschikt voor: 
  • Installateurs 
  • Studiebureau’s die fabrikantgebonden willen ontwerpen
 
Download de CAD tekeningen voor Autocad:

Step files

​​Een STEP file is een gestandaardiseerd formaat voor de uitwisseling van grafische (3D) informatie. Om een STEP file te kunnen openen, heeft u software nodig die met 3D modellen overweg kan. Dan kan bijv. CAD software zijn, maar dat kan ook een STEP file viewer zijn, waarvan er op Internet diverse worden aangeboden.

​Geschikt voor: 
  • Installateurs
  • ET adviesbureau's
  • EPC contractors
  • industriële eindgebruikers
  • BIM gebruikersgroepen
image step files

Download de STEP files