Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Energiebeheer | Legrand België

Energiebeheer

Efficiënt energiebeheer is één van de grootste uitdagingen voor de komende decennia om kantoren en woningen te verduurzamen en de CO2-uitstoot terug te dringen. Legrand blijft hierin uiteraard niet achter. Met een uitgebreid programma aan oplossingen voor energiebeheer stellen wij gebruikers in staat om hun energieverbruik te analyseren én te verlagen.

energieverbruik-inzicht

Inzicht in energieverbruik


Het gezegde ‘meten is weten’ is vandaag meer dan ooit van toepassing als het gaat over energiebesparing. Door inzicht te krijgen in het huidige energieverbruik kunnen gebruikers makkelijker doordachte keuzes maken en aanpassingen doorvoeren om hun energieverbruik terug te dringen. Dat inzicht begint bij de elektrische verdeelkast. Door de installatie uit te rusten met laagdrempelige energiemeters of een innoverend energy management systeem stel je je klanten in staat om hun verbruik nauwgezet op te volgen.

lighting management

Oplossingen voor efficiënt energiebeheer


Lampen die automatisch oplichten wanneer beweging wordt gedetecteerd, verlichting die zich aanpast aan de hoeveelheid daglicht … Lighting management maakt integraal deel uit van een weloverwogen energiebeheer in professionele omgeving.

sfeerfoto-huis-resi-brochure

Maar wat met residentiële toepassingen?


Maar wat met residentiële toepassingen? Dankzij Smart Home oplossingen is het kinderspel om elektrische apparaten en verlichting automatisch in- en uit te schakelen, op basis van vooraf ingestelde scenario’s of in real-time via de bijhorende app op de smartphone. Integreer deze slimme oplossingen rechtstreeks in de verdeelkast of kies voor het draadloze geconnecteerd schakelmateriaal ‘with Netatmo’.

Brochures

Cover brochure EMS CX³

Brochure energiemanagement EMS CX³

Technische gids Energy Management

Technische gids Energy Management

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Merken