Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Smart Home & Building | Legrand België

Smart Home & building automation

Een slimme en vooral duurzame toekomst realiseren? Dat kan met geconnecteerde en geautomatiseerde oplossingen. Of het nu gaat over gebouwen in de residentiële of tertiaire sector, we hebben alle toepassingen in huis om een futureproof installatie te creëren.

Een Smart Home creëren? Makkelijk met Legrand.

In een Smart Home werkt alles samen met één doel voor ogen: het comfort en de veiligheid verhogen en alles zo makkelijk mogelijk maken. Makkelijk te installeren (draadloos of op het bestaande netwerk), eenvoudig in gebruik (alles in één app), makkelijk uit te breiden en alles ook nog eens beter binnen budget dan je zou denken.

Met ons aanbod beschik jij over alle bouwstenen van een compleet Smart Home systeem, gaande van slim schakelmateriaal met ‘with Netatmo-integratie en geconnecteerde beveiligings- en videofoniesystemen tot MyHOME domotica en onderdelen voor een geconnecteerde verdeelkast.

Building automation voor duurzame infrastructuur

Wie vandaag investeert in de bouw van een tertiair complex, moet rekening houden met de wetgeving en normen op het gebied van energieverbruik. Zo draagt onder andere Lighting management bij tot een energiezuinige werkomgeving en zorgt bij bestaande installaties voor duidelijke kostenbesparing op de energiefactuur.

Ook in de hotelsector kunnen automatiseringsoplossingen een belangrijke bijdrage leveren, zowel op het vlak van energiebesparing als efficiëntie en tijdwinst. Denk bijvoorbeeld aan een feilloos Guest Room Management Systeem dat registreert wanneer bezoekers afwezig zijn en automatisch de verlichting en verwarming uitschakelt.

Brochures

Brochure Smarther thermostaat

Smarther slimme thermostaat

De connected thermostaat van BTicino bewaakt en beheert de temperatuur in huis en kan dankzij de Home + Control applicatie en de compatibiliteit met spraakassistenten de temperatuur intelligent beheren.

Brochure Sfera

Sfera buitenposten

Moderne esthetiek geschikt voor alle soorten woningen. Hoog gewaardeerde kwaliteit en robuustheid in het hele assortiment.

Brochure MyHOME domotica

MyHOME domotica

Het MyHOME domoticasysteem is geëvolueerd voor een efficiëntere controle van uw woning. Een verbeterd systeem met als hoofddoel een gepersonaliseerde, eenvoudige, functionele en intelligente ervaring te bieden. Zowel voor eindklanten als voor installateurs.

Brochure videofonie kits

Videofonie kits brochure

Videofonie kits: 1 complete oplossing voor uw huis. De kit is de voordeligste en meest praktische oplossing om uw video-intercomsysteem te installeren met alle benodigde producten en documenten.

Document Bticino Classe 300 EOS

Classe 300 EOS binnenposten

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe 2-draads via wifi geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa-spraakassistent. Naast videofonie is het is ook mogelijk om de veiligheidsoplossingen van Netatmo te bedienen met de Classe 300 EOS.

Geconnecteerde verdeelkast

Geconnecteerde verdeelkast

Met onze aangesloten geconnecteerde verdeelkast en de toepassing Home + Control profiteert u van een compleet systeem om uw elektrische installatie te beheren en te controleren, ongeacht de locatie, van individuele woningen tot grootschalige projecten.

Bekijk alle documentatie

Document niet gevonden?

Tools

Merken