Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Online Trainingen | Legrand België

Online Learning with Legrand

Het nieuwe online opleidingsplatform voor professionals in de elektrotechniek. Een omgeving waarin u onze opleidingen in uw eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer u maar wilt. Leer dankzij deze basisopleidingen, onze verschillende oplossingen te begrijpen, te installeren en te programmeren.

Learning with Legrand videofonie

Videofonie


In de module rond videofonie leggen we je de verschillende bijbehoren termen uit. Wat is videofonie? Wat heeft het voor voordelen voor de eindgebruiker en waarom zou je kiezen voor een videofoon?

Ten tweede gaan we het natuurlijk hebben over het technische aspect zoals de tweedraadsaansluiting en de mogelijkheden van ons videofonie assortiment.

Een eerste kennismaking met een videfoon vind je in deze mdoule.

smart-home-module-learning-legrand

Smart Home


Een slim huis bestaat uit zoveel meer dan enkel een slimme deurbel, camera of sirene om ongewenste bezoekers af te schrikken. Energiebesparing, gemoedsrust en meer comfort dat geef je de eindklant bij de installatie van een smart home.

In de Smart Home module laten we je kennismaken met de mogelijkheden van de Legrand, BTicino en Netatmo oplossingen en hoe deze onderling samenwerken. Met deze kennis is het niet moeilijk om mensen te overtuigen om voor een slim huis te kiezen!

learning-legrand-platform

 

 

Ontdek onze leermodules.