2021 first quarter results
Strong growth in sales and financial results

06/05/2021 - 09:41

Strong growth in sales and financial results

  • Organic rise in sales: +13.1%
  • Adjusted operating margin before acquisitions1:21.9% of sales
  • Net profit attributable to the Group: +36.4%
  • Full-year 2021 targets raised

Benoît Coquart, Legrand’s Chief Executive Officer, commented:

Lancering: Nexpand Express
Een flexibele oplossing voor een optimaal databeheer: Legrand lanceert modulaire Nexpand Express datakast

19/04/2021 - 08:44

De IT-infrastructuur moet alle nodige ruimte krijgen om te groeien en zich aan te passen aan het evoluerende pakket van nieuwe behoeften en eisen. Daarom is de installatie van een kwalitatieve, modulaire datakast de beste garantie voor een veilige en duurzame data-opslag die met de klant mee kan groeien en ontwikkelen.

Lancering: geconnecteerd verdeelbord
Een huis slim maken zonder kap- of breekwerk? Easy with Legrand

13/04/2021 - 11:33

Om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de Smart Home-markt, breidt Legrand zijn gamma aan slimme toepassingen continu verder uit met modulaire componenten. Met deze nieuwe oplossingen blijft Legrand toekomstgerichte tools aanbieden binnen haar bestaande ecosystemen. Als een logisch vervolg hierop kondigt het bedrijf voor het voorjaar 2021 de lancering aan van geconnecteerde modulaire componenten voor residentiële toepassingen.

Intensieve samenwerking tussen Legrand en Netatmo

Een veilige werkomgeving dankzij UPS

16/03/2021 - 14:49

Spanningsdippen of stroomonderbrekingen zijn vaak van korte duur, maar de gevolgen voor een bedrijfsnetwerk en apparatuur kunnen groot zijn. De installatie van een UPS-systeem zorgt voor de nodige bescherming. We vroegen John van Hemert, Calculator Energiedistributie bij Legrand, waarom een UPS-installatie een verstandige keuze is.

Legrand gaat voor kleinere ecologische voetafdruk met milieuvriendelijke inbouwdozen

10/03/2021 - 10:45

Bij Legrand dragen we een milieubewuste aanpak hoog in het vaandel. Dagelijks gaan we op zoek naar manieren om onze producten een groene stempel te geven, zodat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt.

In het kader van die ambitie vervangen we een groot deel van onze klassieke inbouwdozen door een milieuvriendelijk alternatief, volledig vervaardigd in gerecycleerd materiaal, met behoud van de allerbeste kwaliteit!

UPS: uw data optimaal beschermd tegen stroompannes

26/02/2021 - 09:45

Wist u dat een stroomonderbreking van drie minuten een bedrijf in de dienstensector gemiddeld 4.000 euro kost? Als u weet dat er in ons land dagelijks zo’n 10 stroomincidenten plaatsvinden, dan is een goede bescherming van servers, routers en data geen overbodige luxe. De installatie van een performant UPS-systeem is dan ook een slimme zet.