Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Wijzigingen binnen het Management Team - Benoeming nieuwe Sales Director | Legrand België

Wijzigingen binnen het Management Team - Benoeming nieuwe Sales Director

Nieuws 11/10/2023

We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Raphaël Beguin per 2 oktober benoemd is tot Sales Director voor Legrand Group Belgium na een carrière van al 24 jaar bij Legrand in verschillende operationele verkoopfuncties waarbij hij de kans kreeg om alle ins en outs van alle producten en business lines van Legrand te leren kennen. Aangezien wij het als onze verantwoordelijkheid beschouwen om het leven te verbeteren van diegenen die onze oplossingen aanbevelen, specificeren, verdelen en installeren, zal Raphaël hier vanaf nu voor zorgen als uw strategische partner.

Chris Vandebrouck, die sinds zijn aanstelling in november vorig jaar de functie van Sales Director en Country Director combineert, heeft zijn ervaring en kennis gedeeld met Raphaël in nauw mentorschap en is erg blij en trots om Raphaël officieel in deze nieuwe rol te zien stappen. Bij Legrand geloven we in de ontwikkeling van onze collega's om tot een langdurige relatie te komen en echt samen te werken.

Raphaël Beguin wordt lid van het Management Team van Legrand Group Belgium bestaande uit: Albert Wang (Finance), Gie Van De Meerssche (Marketing & Communications), Dorien Mergaerts (HR), Maud Delvoie (Supply Chain) en nieuw benoemd in zijn rol: Raf Aché (Operations).

Samen met alle collega's van Legrand Group Belgium kijken we ernaar uit om een uitzonderlijke meerwaarde te bieden aan onze stakeholders in een omgeving van vertrouwen en respect.