Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Grijp uw Fluvius-premie voor de ‘Home + Control’-app van BTicino! | Legrand België

Grijp uw Fluvius-premie voor de ‘Home + Control’-app van BTicino!

Nieuws 13/10/2023
LegrandNetatmo

De ‘Home + Control’-app van Bticino is dé tool om alle functies in huis – van verlichting tot verwarming – op een slimme manier en vanop afstand te beheren. Vanaf nu heb je als gebruiker van deze oplossing recht op een Fluvius-premie.


Het vanop afstand beheren, wijzigen en slim programmeren van verlichting, rolluiken, stopcontacten en verwarming levert je extra comfort én een lagere energiefactuur op. De ‘Home + Control’-app van BTicino zorgt voor een volledige controle over het gamma Living Now with Netatmo, Valena Next with Netatmo en de Smarther thermostaat.

Als gebruiker bepaal je zelf welke apparaten en toestellen je aan- en uitschakelt, waar en wanneer je wil. Ook een handig monitorverbruik en realtime meldingen doen jouw energiefactuur dalen.

Vanaf nu levert deze efficiënte manier van warmte- en elektriciteitsverbruik nog meer winst op! Want als je een ‘Home + Control’-app installeert en gebruikt, dan heb je – mits bepaalde voorwaarden – recht op een ‘premie sturing elektrische warmte’ van Fluvius. Vraag deze eenmalige premie zeker aan, want je krijgt 50% van jouw factuurbedrag terugbetaald!

Meer informatie op de Fluvius website