Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Beheer uw UPS-systeem op afstand met een CS102-SK SNMP-communicatiekaart | Legrand België

Beheer uw UPS-systeem op afstand met een CS102-SK SNMP-communicatiekaart

Nieuwe oplossingen 13/10/2023
Legrand

Altijd onderweg om uw UPS-systemen te controleren? Waarom installeert u geen communicatiekaarten. Met CS102-SK SNMP-communicatiekaarten kan je het jezelf gemakkelijk maken en vanachter jouw computer het systeem controleren en bedienen.


Een CS102-SK communicatiekaart is een Wi-Fi adapter waarmee de UPS* zonder extra kabels op een datanetwerk kan worden aangesloten. Het is kortweg een eenvoudige plug-and-play oplossing die kan worden aangesloten op de achterkant van de UPS. De CS102 adapter kan de werking van de UPS continu regelen en verschillende gebeurtenissen afhandelen, zoals een stroomstoring, overbelasting, bypass of een ander type anomalie. Het geheugen van de adapter registreert meetwaarden, alarmen en accutests.

Dankzij de netwerkprotocollen die op de CS102 Wi-FI-adapter zijn geïnstalleerd, kan de adapter worden aangesloten op elk netwerkbeheersysteem dat op SNMP is gebaseerd. De adapter is ook uitgerust met het MOBUS-protocol. Dit maakt hem perfect geschikt voor veel bedrijven zonder extra aanpassingen of kosten.

Bovendien wordt de SNMP-communicatiekaart geleverd met de software "CS102 Shutdown Client". Op elke computer die is aangesloten op de UPS kan de software worden geïnstalleerd. Met de software kan de UPS in geval van nood veilig worden uitgeschakeld.

Kortom, een communicatiekaart is niet alleen handig om te hebben, maar ook een must have om op een efficiënte en veilige manier met uw UPS-systemen om te gaan. Hij kan:

- Gebeurtenissen opslaan, compleet met datum en tijd

- Pop-upberichten weergeven, aangepaste commando's uitvoeren vanaf externe computers en zelfs activiteiten op afstand stopzetten

- De UPS op afstand in- en uitschakelen

*De SNMP-communicatiekaarten zijn compatibel met een groot deel van onze Legrand UPS-systemen. De volgende UPS-typen zijn compatibel: Daker DK, Daker DK Plus, Keor S, Keor LP, Keor Line RT, Keor T, Keor T Evo, Keor SPE, Keor Compact.