Technische assistentie UPS

Technische assistentie UPS

Contactgegevens
Productgamma
Vul hier de gegevens van het betrokken productgamma in
Product
 
Gegevens eindklant:
Vul hier de gegevens van de eindklant in (de werf):

Algemene voorwaarden

Door het aanklikken van onderstaand vakje verklaar ik mij akkoord met de algemeen geldende verkoopsvoorwaarden en tarieven van Legrand Group Belgium, de voorwaarden van UPS services en product aankoop, alsook de onderstaande bepalingen.

Download de prijzen voor UPS assistentie

Ondanks het feit dat de technieker van LGB het uiterste zal doen om de klant te helpen bij het oplossen van het probleem, kan het toch voorkomen dat de oplossing om één of andere reden niet kan gevonden worden. 

Indien de technieker van LGB enige twijfel heeft over de mogelijke oplossing van het probleem, zal hij de klant hiervan zo snel mogelijk over aanspreken zodat deze laatste kan beslissen om de assistentie vroegtijdig te onderbreken.

Indien onderdelen dienen vervangen te worden en het toestel buiten garantie valt, zal u altijd op voorhand een offerte ter goedkeuring voor de herstelling ontvangen.

Na het doorsturen van dit formulier, krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag. Mocht u deze mail niet krijgen, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met de naverkoopdienst van Legrand Group Belgium op het nr. 02/7191724

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.