Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Op welke manier kunnen verschillende geconnecteerde installaties "... with Netatmo" bediend worden met Amazon Alexa? | Legrand België

Op welke manier kunnen verschillende geconnecteerde installaties "... with Netatmo" bediend worden met Amazon Alexa?

Als je meerdere "... with Netatmo" geconnecteerde installaties hebt die aan dezelfde Legrand-gebruikersaccount zijn gekoppeld, zijn alle geconnecteerde producten van je installaties toegankelijk vanaf Amazon Alexa zonder onderscheid te maken tussen je installaties.

Als je een "... with Netatmo" geconnecteerde installatie individueel wilt besturen vanaf Amazon Alexa, moet je een Legrand-gebruikersaccount aan Alexa koppelen die alleen aan deze installatie is gekoppeld.
Vanuit de Home + Control-app moet u:
  • Of een nieuw Legrand-gebruikersaccount aanmaken dat alleen aan deze installatie zal worden gekoppeld. Dit nieuwe account moet een ander e-mailadres gebruiken dan je hoofdaccount van Home + Control. Ga dan naar de Home + Control app instellingen, in het "Beheer van mijn gasten" menu nodig je dit nieuwe account uit dat je zojuist hebt aangemaakt om de geconnecteerde installatie te delen.
  • Of de toegang tot andere installaties die zijn gekoppeld aan uw oorspronkelijke Home + Control-account verwijderen. Bewaar in dat geval alleen de installatie die u wilt beheren met Amazon Alexa. Selecteer het huis dat u wilt verwijderen in de app, selecteer in de instellingen "Beheer van mijn gasten" en verwijder vervolgens het account door op het kruisje te drukken dat overeenkomt met het bijbehorende e-mailadres.