Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Hoe geef ik toegang tot mijn installatie of hoe verwijder ik de toegang tot mijn installatie (mijn huis) aan andere mensen in de Home + Control-app? | Legrand België

Hoe geef ik toegang tot mijn installatie of hoe verwijder ik de toegang tot mijn installatie (mijn huis) aan andere mensen in de Home + Control-app?

Met de Home + Control-app kunt u de toegang tot uw geconnecteerde installatie delen met uw dierbaren. Om andere mensen toegang te geven tot uw installatie, gaat u naar de Home + Control app-instellingen, selecteert u "Beheer van mijn gasten" en kiest u "Een gebruiker uitnodigen". Mensen ontvangen een e-mail waarin ze worden uitgenodigd om de uitnodiging te accepteren. Zodra de app is gedownload, hebben ze vanaf hun smartphone toegang tot uw huis. Ze hebben dan exact dezelfde toegangsrechten als degene die hen heeft uitgenodigd (met name de mogelijkheid om nieuwe gebruikers uit te nodigen en bestaande gebruikers te verwijderen).

Om de toegang voor gebruikers in te trekken, klikt u gewoon op het kruisje dat overeenkomt met het account waartoe u de toegang wilt intrekken. U kunt ook uw eigen toegang tot een huis intrekken. Als de maker van het huis hun toegang intrekt, behouden de uitgenodigde mensen die van hen. Evenzo als u een installateur bent en u uw toegang tot het huis intrekt wanneer u klaar bent met de installatie en configuratie, kan de eigenaar van het huis de bestaande configuratie herstellen door de installatiehandleiding op zijn Home + Control-app te volgen op aankomst in de accommodatie.