Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Kan ik meerdere geconnecteerde installaties "... with Netatmo" bedienen met mijn Google Assistant? | Legrand België

Kan ik meerdere geconnecteerde installaties "... with Netatmo" bedienen met mijn Google Assistant?

Als u meerdere geconnecteerde installaties "... with Netatmo" hebt die zijn gekoppeld aan dezelfde Legrand - Netatmo - Bticino gebruikersaccount, zijn alle geconnecteerde schakelaars en stopcontacten van uw installaties toegankelijk via de Google Assistant zonder onderscheid te maken tussen uw installaties.

Als u een geconnecteerde installatie "... with Netatmo" individueel wilt bedienen vanuit de Google Assistant, moet u een Legrand - Netatmo - Bticino gebruikersaccount koppelen aan de Google Assistant die alleen is gekoppeld aan het huis dat u wilt bedienen.

Vanuit de Home + Control-app moet u:
  • Of een nieuw Legrand - Netatmo - Bticino gebruikersaccount aanmaken die alleen aan deze installatie zal worden gekoppeld. Dit nieuwe account moet een ander e-mailadres gebruiken dan je hoofdaccount van Home + Control. Ga dan naar de Home + Control app-instellingen, "Beheer van mijn gasten" en nodig het nieuwe account dat je zojuist hebt gemaakt uit om deze geconnecteerde installatie te delen.
  • Of de toegang verwijderen tot andere installaties die zijn gekoppeld aan uw oorspronkelijke Home + Control-account en bewaar alleen de installatie die u wilt beheren met de Google Assistant. Selecteer het huis in de app dat je wilt verwijderen, ga naar instellingen en selecteer "Beheer van mijn gasten", verwijder vervolgens het account door op het kruisje te drukken dat overeenkomt met het bijbehorende e-mailadres.