Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Blijft mijn geconnecteerde installatie "… with Netatmo" werken bij een stroomuitval of een internetstoring? | Legrand België

Blijft mijn geconnecteerde installatie "… with Netatmo" werken bij een stroomuitval of een internetstoring?

In het geval van een stroomuitval zijn de geconnecteerde producten "... with Netatmo" (stopcontacten, schakelaars en modulaire componenten in de groepenkast) niet langer functioneel, net als de standaard niet-geconnecteerde stopcontacten en schakelaars.
De producten zijn echter ontworpen om de werking te hervatten zodra de installatie weer wordt ingeschakeld, en ze behouden de staat van vóór de uitschakeling.
Houd er rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat de gateway + stopcontact / modulaire gateway opnieuw verbinding maakt met het internet en weer toegankelijk is vanuit de applicatie.

Bij een uitval van het internet werken de geconnecteerde producten van uw installatie zowel lokaal als met uw draadloze producten. U kunt uw installatie echter niet meer bedienen via de Home + Control-app of de instellingen wijzigen.
Wat betreft de Apple Home-app: als de lokale wifi-verbinding operationeel blijft, blijft de toegang tot de woning behouden.

U vindt automatisch alle functionaliteiten terug wanneer er weer een internetverbinding tot stand komt. Houd er rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat de gateway + stopcontact / modulaire gateway opnieuw is geconnecteerd.