Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Werken bij Legrand | Legrand België

Werken @ Legrand

Werken bij Legrand betekent deel uitmaken van duizenden ruimdenkende en creatieve getalenteerde mensen. Het betekent elke dag eenvoud, empathie en transparantie ervaren, die de relaties van de onderneming kenmerken. Het betekent ook veiligheid, welzijn en tevredenheid op het werk. En tot slot betekent het ambassadeur zijn van de Groep en het doel van Legrand overal ter wereld uitdragen: levens verbeteren!

team-legrand-belgium-collega

Waarom Legrand?


Werken bij Legrand:

Betekent toetreding tot de wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuur, die producten en oplossingen met hoge toegevoegde waarde aanbiedt die geconnecteerd, eenvoudig, innovatief en duurzaam zijn.

Betekent behoren tot een Groep die aanwezig is in bijna 90 landen, met meer dan 38.200 werknemers en waarvan het uitgebreide aanbod, de internationale aanwezigheid en de kracht van het merk wereldwijd bekend zijn.

Betekent het dagelijkse leven verbeteren door de ruimten waarin mensen wonen, werken en elkaar ontmoeten te transformeren en mee te gaan met de veranderende gebruikersgewoonten en technologische en sociale trends.

Werken bij Legrand betekent toetreden tot een groep die levens verbetert door een zorgzame en inclusieve werkomgeving aan te bieden, waar je kunt leren en tot bloei kunt komen.

Bénédicte Bahier
Executive VP Human Resources

Bekijk hieronder al onze vacatures


Sluit jouw ervaring aan bij een ander soort functie dan hier vemeld? Stuur ons jouw gegevens door en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Sales Administrator

Als sales administrator ben jij het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers wat betreft het inbrengen en opvolgen van bestellingen en leveringen.

Technical Support Engineer Residentieel

Samen met de collega’s van het aftersales team bied je ondersteuning aan onze klanten voor residentiële oplossingen.

Technical Support Engineer Tertiair

Samen met de collega’s van het aftersales team bied je ondersteuning aan onze klanten voor tertiaire
oplossingen.

Kom meer te weten over Legrand

Lees meer over Legrand