Valena Next with Netatmo componenten

Valena Next with Netatmo componenten

STARTERSKIT
voor een geconnecteerde installatie

Valena Next Starterskit

Mijn woning eenvoudig geconnecteerd

Dankzij de gateway met stopcontact, die met internet verbonden is via wifi, kan je de schakelaars voor mijn verlichting en rolluiken, evenals de micromodules voor verlichting en stopcontacten Valena Next™ with Netatmo, thuis of buitenshuis met mijn smartphone of een spraakassistent bedienen.

Dit praktische en esthetische stopcontact wordt als een traditionele stopcontact aangesloten en gebruikt.

Met de algemene draadloze bediening Vertrek/Aankomst kan je via de app Home + Control persoonlijke op voorhand ingestelde scenario's toepassen.

“Valena Next with Netatmo” maakt van elke elektriciteitsinstallatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie, zonder breekwerk, zonder software.

Ontdek hier alle functionaliteiten van het geconnecteerde schakelmateriaal "Valena Next with Netatmo"


Alle kits en losse producten van "Valena Next with Netatmo" bestaan in aluminium, zwarte en witte afwerking.

 

Valena Next kits afwerkingen

Producten met bedrading

schakelaar dimmer

Met de geconnecteerde schakelaar-dimmer kan je manueel of op afstand alle soorten klassieke en dimlampen, waaronder dimbare leds, van 5 tot 300 W bedienen. 

De dimfunctie kan vanuit de app worden geactiveerd.

geconnecteerde schakelaar voor rolluiken

Met de geconnecteerde schakelaar voor rolluiken kan je elk rolluik met elektronisch of mechanisch eindblok in de woning rechtstreeks of op afstand bedienen.

geconnecteerd stopcontact

Met het geconnecteerd stopcontact van 16 A kan je het verbruik op elk moment en het cumulatieve verbruik opvolgen, je elektrische (huishoud)apparaten op afstand beheren en via de app worden gewaarschuwd in geval van een anomalie. Dankzij de beperkte afmetingen kan het stopcontact in een inbouwdoos van 40 mm diep worden geïnstalleerd.


micromodule

De geconnecteerde micromodule voor verlichting kan op het plafond of op de wand worden bevestigd en kan met een draadloze bediening worden verbonden om een lichtpunt te creëren. 

De module is geschikt voor alle soorten lampen.

Draadloze producten

draadloze bediening licht en stopcontact

Dankzij de draadloze bediening van verlichting en stopcontacten kan je een bedieningspunt toevoegen zonder draad te trekken of de muren te beschadigen. Je kan er je lichten, met name in een wisselschakeling, en geschakelde stopcontacten mee beheren. Doordat deze bediening extra vlak is kan je haar gemakkelijk verplaatsen.

draadloze bediening opstaan slapengaan

Met de draadloze bediening Opstaan/Slapengaan kan je een persoonlijk scenario voor het slapengaan aanmaken, waarbij de lichten doven, bepaalde elektrische apparaten uitschakelen en de rolluiken naar beneden gaan.

draadloze bediening rolluiken

Dankzij de draadloze bediening voor rolluiken kan je een centrale bediening voor alle rolluiken aanmaken zonder een draad te trekken of muren te beschadigen.