Assistentie-aanvraag veiligheidsverlichting

Assistentie-aanvraag veiligheidsverlichting

Contactgegevens
Productgamma
Vul hier de gegevens van het betrokken productgamma in
Product
Gegevens eindklant:
Vul hier de gegevens van de eindklant in (de werf):

Algemene voorwaarden

Door het aanklikken van onderstaand vakje verklaar ik mij akkoord met de algemeen geldende verkoopsvoorwaarden en tarieven van Legrand Group Belgium alsook de onderstaande bepalingen. Als aanvrager word ik al naargelang mijn al dan niet BT Certified of Expert lidmaatschap, voor de volgende posten gefactureerd (huidig tarief (exclusief BTW): forfait verplaatsing 96,50€, werkuren 99€/u). De facturen dienen contant betaald te worden.

Ondanks het feit dat de technieker van LGB het uiterste zal doen om de klant te helpen bij het oplossen van het probleem, kan het toch voorkomen dat de oplossing om één of andere reden niet kan gevonden worden. 

Het niet oplossen van het probleem mag geen reden zijn om de geleverde manuren en verplaatsing niet te betalen. 

Indien de technieker van LGB enige twijfel heeft over de mogelijke oplossing van het probleem, zal hij de klant hiervan zo snel mogelijk over aanspreken zodat deze laatste kan beslissen om de assistentie vroegtijdig te onderbreken.


Prijzen geldig vanaf 01.03.2022

Na het doorsturen van dit formulier, krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag. Mocht u deze mail niet krijgen, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met de naverkoopdienst van Legrand Group Belgium op het nr. 02/7191724

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.