Legrand Group Academy

Legrand Group Academy

Legrand Group Academy-opleidingen

Legrand Group Academy-opleidingen worden steeds gegeven door docenten met een grondige kennis van het product en aan de hand van een professionele syllabus of catalogi. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze allemaal!


Opleiding XL Pro³ Borden

Deze opleiding is bedoeld voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen voor de realisatie van vermogensverdeelborden tot 6300 A. De opleiding wordt aangeboden in 2 niveaus. Het beginnersniveau is bedoeld voor nieuwe gebruikers van de software en met een gebruik van verdeelborden tot maximaal 630 A. Het gevorderde niveau is voor gebruikers die dagelijks met de software werken en bovendien vaak met hoofdverdelers (> 6300 A) in aanraking komen.

Opleiding XL Pro³ Berekening

XL Pro³ Berekening is een berekeningssoftware voor elektrische laagspanningsinstallaties die de conformiteit van de geselecteerde norm garandeert. Deze oplossing is zowel bestemd voor studieburelen die de installaties ontwerpen als voor installateurs, onderhoudsoperatoren en controle-organismes. Ze kan omwille van haar uitstekende didactische eigenschappen ook in het technisch onderwijs worden gebruikt.

BEGINNER

  •  13/03/2019 >> Diegem
  •  16/10/2019 >> Diegem
XL Pro Borden software

2019

  • 22/10/2019 >> Diegem
XL Pro Berekening software

BTicino opleidingen

Van basisopleidingen MyHOME_Up domotica om lichten en rolluiken te sturen of eenvoudige scenario’s te maken, tot de integratie van multimediatoepassingen.
U vindt het allemaal in het aanbod van de Legrand Group Academy.