Legrand Group Academy

Legrand Group Academy

Legrand Group Academy-opleidingen

Legrand Group Academy-opleidingen worden steeds gegeven door docenten met een grondige kennis van het product en aan de hand van een professionele syllabus of catalogi. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze allemaal!

Opleidingen

Opleiding XL PRO³ software voor verdeelborden

Opleiding XL Pro³ 6300 verdeelborden

Deze opleiding is bedoeld voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen voor de realisatie van vermogensverdeelborden tot 630 A.

  • 25/03/2020 >> Diegem

Opleiding mogelijk op aanvraag >> Neem contact met ons op

XL Pro Borden software

Opleiding XL Pro³ Berekening

XL Pro³ Berekening is een berekeningssoftware voor elektrische laagspanningsinstallaties die de conformiteit van de geselecteerde norm garandeert. Deze oplossing is zowel bestemd voor studieburelen die de installaties ontwerpen als voor installateurs, onderhoudsoperatoren en controle-organismes. Ze kan omwille van haar uitstekende didactische eigenschappen ook in het technisch onderwijs worden gebruikt.

Opleiding mogelijk op aanvraag >> Neem contact met ons op

XL Pro Berekening software

Smart Home Solutions

De geconnecteerde woning is een realiteit. De smartphone bedient steeds meer apparaten in de woning. Ik bedien mijn elektrische apparaten met mijn stem. Mijn woning communiceert met mij. Legrand speelt hierop in en stelt een een volledig gamma van geconnecteerde producten voor.

  • 18/03/2020 >> Diegem
  • 14/10/2020 >> Online opleiding
Smart home solutions

BTicino MyHOME_Up domotica

Domotica was nog nooit zo gemakkelijk! De configuratie van alle toestellen kan voortaan gebeuren met behulp van één enkele software. Kom MyHOME_Up ontdekken tijdens een van onze opleidingsdagen bij u in de buurt.

  • 06/02/2020 >> Kortrijk
My Home up

BTicino Videofonie

BTicino is zonder enige twijfel marktleider op het vlak van parlofonie en videofonie. Daarom wordt het gamma ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Vanzelfsprekend voorziet BTicino opleidingen voor nieuwkomers en updatecursussen voor gevestigde installateurs.

  • 28/01/2020 >> Diegem
Videofonie