Calculatoren

Calculatoren

Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt. Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Calculeer eenvoudig en snel:

  • Kabelgoottracé met de P31 kabelgoot configurator
  • Wandgoottracé DLP configurator
  • Videofonie / Parlofonie systemen
  • Zucchini Railkoker modulair concept calculatietool

Wandgoot configurator

Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en toebehoren dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde referentienummers met prijzen. Bovendien krijgt u een overzicht van bijbehorende afbeelding, documentatie en video’s. Voor de stalen wandgoten in speciale kleuren, worden ook de eventuele toeslagen weergegeven.


P31+ en Cablofil kabelgoot configurator

Kies de gewenste uitvoering, breedtemaat, ophangsysteem en hulpstukken. Voeg de gewenste aantallen toe en wij geven u een compleet overzicht van alle benodigde materialen inclusief toebehoren. Daarna kunt u heel eenvoudig de materiaalstaat exporteren naar Excel of PDF.


Videofonie configurator

U gebruikt onze Videoparlofonie calculator en maakt een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.


ZMC configurator

Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met stroomrail.


Spanningsverlies calculator

Voor het bepalen van de juiste railkoker is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type railkoker. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.