Eliot

Eliot

In de overtuiging dat IOT (Internet of Things) de nieuwe standaard zal worden, wil Legrand met het Eliot-programma de ontwikkeling van haar 'connected' aanbod uitbreiden.

REEDS GECONNECTEERDE PRODUCTENloading...

WORKS WITH LEGRAND overschrijdt de grenzen en laat, dankzij belangrijke partnerschappen, grote en kleine ontwikkelaars en 3de partijen toe om met het Legrand-aanbod in wisselwerking te treden en om de producten te integreren in hun eigen systemen en services.


Eliot

Eliot is het programma rond IoT (Internet of Things ) van Legrand Group

Onder dit programma ontwikkelt Legrand wereldwijd “geconnecteerde” producten en diensten die de gebruiker thuis en op werk meer comfort en veiligheid biedt en in sommige gevallen zorgt voor een verlaging van de energiekosten.

loading...

Het doel van onze Eliot strategie is om samen met andere marktpartijen slimme oplossingen te bedenken die duurzame innovatie voortbrengen

Ronny de Backer  |  Managing Director Legrand Group Belgium

Nieuw tijdperk voor de bouwsector

Op het gebied van veiligheidsverlichting, domotica, energie-efficiëntie en geluidsinstallaties heeft Legrand reeds een innovatief aanbod verbonden objecten, dat inspeelt op de behoeften van de gebruikers wat betreft de elektrische en digitale structuren van gebouwen.

Missie

vision

De markt van verbonden objecten groeit exponentieel en luidt een nieuw tijdperk in voor de bouwsector. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt zullen er steeds meer zogenaamde ‘intelligente’ oplossingen beschikbaar zijn.
Legrand zet sterk in op deze evolutie, want wij zijn ervan overtuigd dat het Internet of Things (IoT) heel wat extra voordelen te bieden heeft voor de gebruiker en algauw de norm zal zijn.

Aanpak

aanpak

Omdat we niet meer om het IoT heen kunnen, wil Legrand met Eliot de ontwikkeling van zijn aanbod verbonden objecten in een stroomversnelling brengen.
Het programma Eliot mobiliseert de hele groep om de producten van Legrand beter connecteerbaar te maken, overal waar het IoT voordelen kan bieden voor de gebruiker. Eliot ondersteunt tevens de ontwikkeling van aangepaste digitale infrastructuren in gebouwen. 

Eliot in actie

in actie

Alle producten binnen het Eliot-programma zijn eenvoudig te benaderen via applicaties. Dankzij een cloudservice blijft de gebruiker geconnecteerd waar hij zich ook bevindt ter wereld.
Door actief samenwerking te zoeken met andere partijen in de keten , zijn we in staat om de gebruiker centrale oplossingen te bieden waarin Eliot-producten bieden op die manier een toegevoegde waarde op het gebied van functionaliteit, gebruik en interactie met de omgeving.