Online trainingen

Online trainingen

Schrijf u in voor de volgende online trainingen.

Smart Home Solutions

De geconnecteerde woning is een realiteit. De smartphone bedient steeds meer apparaten in de woning. Ik bedien mijn elektrische apparaten met mijn stem. Mijn woning communiceert met mij. De volgende producten komen aan bod: Livingnow with Netatmo, Valena Next with Netatmo, Netatmo Pro, Connected cabinet, Voice assistants.

Smart Home Solutions

  • Wo. 3 februari om 09:30 uur

MyHOME_Up

In deze training worden de basisprincipes van het modulaire MyHOME_Up domotica systeem naar voor gebracht. Vanaf de basis wordt de eenvoud en de opbouw van het systeem uitgelegd. Na het bespreken van de logica en de opbouw van het systeem komen de verschillende basiscomponenten en hun configuratie aan bod.

MyHOME_Up

  • Di. 9 februari om 09:30 uur

UPS-systemen

Tijdens deze training vertellen we alle ins en outs die u moeten weten over onze UPS systemen. In duidelijke stappen gaan we samen naar een heldere oplossing.

UPS-Systemen

  • Do. 18 februari om 10:00 uur
  • Do. 11 maart om 10:00 uur

Videofonie

Deze training geeft een duidelijk beeld weer van wat er mogelijk is met het 2-draad systeem en start met een inleiding tot de basisregels van het 2-draad systeem. De samenstelling van de installatie wordt in logische stappen overlopen. Alle functies, uitbreidingen en toepassingen van het systeem worden behandeld, maar ook de configuratie (fysisch of virtueel) wordt besproken.

Videofonie

  • Do. 18 maart om 09:30 uur