URA ONE, nieuw ‘all LED’ veiligheidsverlichtingsgamma

URA ONE, nieuw ‘all LED’ veiligheidsverlichtingsgamma

14/05/2014 - 07:41

Mee met het design en de technologie van de toekomst:

LEGRAND lanceert ‘all LED’ veiligheidsverlichtingsgamma URA ONE

Ook in het domein van de veiligheidsverlichting is de trend om vooruitstrevende technologie en design te integreren een feit. Qua design worden vaak hogere eisen gesteld aan de mate van integratie van de veiligheidsverlichting in de omgeving, qua technologie worden dan weer hogere eisen gesteld op vlak van energieverbruik, onderhoudsvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Om aan deze vraag te voldoen lanceert Legrand een compleet nieuw gamma, gebaseerd op LED-technologie: URA ONE. 

Een passende oplossing voor elke mogelijke toepassing, smaakvol geïntegreerd in elk gebouw

Het URA ONE gamma is heel uitgebreid en biedt oplossingen voor zowel op- als inbouw. Waar mogelijk bieden de compacte inbouwtoestellen een mooie en discrete oplossing. De matte of ondoorzichtige verstrooiers liggen in dat geval volledig vlak met muur of plafond. Ook voor opbouw bevat het gamma tal van compacte toestellen. Alle toebehoren zijn verkrijgbaar in een witte of aluminium afwerking.

All LED-technologie, de perfecte keuze voor veiligheidsverlichting

Het arbeidsintensieve vervangen van buislampen behoort definitief tot het verleden. Door de LED-technologie kan een zeer lange levensduur gegarandeerd worden: tot 150.000 uur voor de verlichtingsled’s of 10 jaar voor het toestel (excl. batterij). Bijkomende troef is uiteraard het zeer lage energieverbruik.

URA ONE, eenvoud in installatie, onderhoud én beheer

Bij de ontwikkeling van dit gamma werd speciale aandacht geschonken aan het installatiegemak. Zowel voor de fysische installatie als voor de elektrische aansluiting werden tal van handige snufjes voorzien, waardoor de installatietijd drastisch daalt. Zo is elk toestel makkelijk toegankelijk, eenvoudig te monteren en kan de kablering vanuit elke richting gerealiseerd worden. Ook qua onderhoud zorgt de all LED technologie voor een spectaculaire tijdswinst. Op vlak van beheer biedt het URA ONE veiligheidsverlichtingssysteem een breed gamma aan mogelijkheden. Zowel adresseerbare als niet-adresseerbare toestellen kunnen makkelijk geprogrammeerd, getest en gemonitord worden. Dit zorgt voor een zeer hoge betrouwbaarheid van elke mogelijke configuratie.