P31+ kabelgootsysteem nu standaard in antraciet zwart!

P31+ kabelgootsysteem nu standaard in antraciet zwart!

31/03/2022 - 12:10

Kabelgootsystemen blijven steeds vaker zichtbaar aanwezig in gebouwen. Eigenaars van o.a. winkels, theaters en bioscopen hechten daarom steeds meer belang aan een esthethische afwerking. Legrand biedt een antwoord op die vraag met een compleet P31+ kabelgootsysteem – kabelgoot, hulpstukken, ondersteunings- en bevestigingsmateriaal – volledig in antracietzwart.

Pluspunten van P31+ kabelgoten
De uitgebreide P31+ reeks van Legrand biedt u alleen maar voordelen. Met de diverse oplossingen binnen de reeks werkt u kabels in een gebouw vakkundig weg en zorgt u bovendien voor extra bescherming. De installatie ervan gebeurt snel en eenvoudig via het handige kliksysteem. En door een nieuwe, geavanceerde doordrukking in de bodem is de P31+ kabelgoot extra solide, wat garant staat voor een lange levensduur. Het antracietzwarte kabelgootsysteem in de hoogte 60mm is vanaf nu standaard leverbaar via de groothandel.

Stijlvolle totaaloplossing in het zwart
Voor een unieke esthetische ervaring in gebouwen kunt u de P31+ kabelgoot in antracietzwarte (RAL7021) uitvoering combineren met zwarte DLP kunststof wandgoten (RAL 9017). Met deze combinatie combineert u een functionele aanpak met modern design, wat enorm in de smaak zal vallen bij klanten. Het plaatsen van een volledig zwarte installatie tilt de binnenafwerking in gebouwen naar een hoger niveau. Met name in winkels, theaters en bioscopen biedt deze zwarte uitvoering een echte meerwaarde!

>> Ontdek P31+ kabeldraagsysteem
>> Download de brochure
>> Bekijk in de online catalogus