Oplossingen voor de werkplek

Oplossingen voor de werkplek
Functionaliteit en esthetiek ten dienste van de gebruikers

02/07/2013 - 11:15

Met zijn nieuwe aanbod aan geïntegreerde oplossingen biedt Legrand de gebruikers van de verschillende kantoorruimten functionaliteit, ergonomie, en een comfortabele en snelle installatie. Deze pop-ups, ingebouwde bureaumodules en voedingsblokken laten zich perfect inbouwen in alle soorten meubilair van vergaderzalen, individuele kantoren, open spaces, …

Gebruikers kunnen meteen aan de slag. Ze hebben alle sterk- en zwakstroomaansluitingen voor hun apparaten binnen handbereik. Dankzij de ruime keuze aan afwerkingen kunnen de verschillende ruimtes mooi en modern worden ingericht.

Pop-ups

De nieuwe pop-ups combineren esthetiek met ergonomie, en garanderen een onovertroffen gebruikscomfort en snelle aansluiting van mobiele apparaten: computers, smartphones, tablets, audio- en videosystemen … Gebruikers hebben alle sterk- en zwakstroomaansluitingen binnen handbereik.

  • Verzorgd en sober design: extra platte vormgeving voor een onopvallende integratie in het meubilair.
  • De elegante afwerking in inox, glanzend wit, aluminium, messing of matzwart zorgt voor een perfecte harmonie tussen meubilair en inrichting.
  • Veilig comfort en gebruik: klapdeksel met demp- en vergrendelinrichting. • Functionaliteit en flexibiliteit: verkrijgbaar als 3 of 2 x 3 modules en 4 of 2 x 4 modules, uitrustbaar of gebruiksklaar uitgerust met Mosaic-functies op sterk- of zwakstroom.

Ingebouwde bureaumodules

De nieuwe ingebouwde bureaumodules zijn buitengewoon handig en ergonomisch. Ze garanderen occasionele gebruikers een efficiënte en snelle aansluiting. Deze oplossing laat zich moeiteloos inbouwen in het meubilair en vervangt de bestaande ronde kabeldoorvoeropening. Daardoor zijn alle benodigde sterk- en zwakstroomaansluitingen en een lader voor mobiele telefoons klaar voor gebruik.

  • Snelle installatie: vervangt de bestaande kabeldoorvoeropening van het meubel. 
  • Essentiële functies binnen handbereik: 2P+A-contactdoos, RJ45-aansluiting en USB-lader bieden snelle aansluitmogelijkheden.
  • Slim kabelbeheer: uitvoeringen beschikbaar met haspels met intrekbare RJ45- en USB-snoeren.
  • Moderne afwerking in wit, zwart of metaalkleur voor een perfecte integratie in alle kantoormeubelen.

Ingebouwde voedingsblokken

Configuratie op maat van de noden van interne medewerkers. De voedingsblokken laten zich mooi inbouwen in alle kantoormeubelen en wanden.

  • Functies op maat: functionele klemmen, aangepast aan ieders behoefte.
  • Verzorgde afwerking: esthetische oplossing voor een onopvallende integratie in het meubel of de wand.
  • Configureerbaar volgens behoefte: verkrijgbaar in 3 afwerkingen, verschillende lengtes (tot 2 meter) mogelijk en geschikt voor de meeste Mosaic-functies.