Nieuwe Sarlam Catalogus 2014-2015

Nieuwe Sarlam Catalogus 2014-2015

30/04/2014 - 09:24

Sarlam, de specialist op het vlak van verlichting van gemeenschappelijke ruimten, stelt haar nieuwe catalogus voor. Dit nieuwe naslagwerk telt 260 pagina’s, waarop 3.000 productreferenties voorgesteld worden. Liefst 2.000 van deze referenties zijn nieuw tegenover de vorige editie. Daarmee bevestigt het bedrijf haar leiderschap in deze specifieke nichemarkt.

Sarlam catalogus 2014 biedt een antwoord op alle essentiële vragen

Deze catalogus is voor elke professional het instrument bij uitstek om voor elke mogelijke toepassing de best passende verlichtingsoplossing te vinden. Zo bevat de catalogus een handige tool die voor elke omgeving en toepassing de best passende SARLAM-oplossing aanbeveelt. Uiteraard bevat de catalogus productfiches waarop alle technische details terug te vinden zijn en ten slotte is een hoofdstuk gewijd aan alle technische toelichtingen, normeringen en voorschriften.

Drie producten in de kijker

Samen met de lancering van deze catalogus 2014, zet Sarlam 3 producten extra in de kijker:

• Chartres wandlichten met detectie, uitdoofvertraging en waakverlichting

De LED-technologie van dit wandlicht zorgt niet alleen voor een lage energiefactuur maar ook voor een onovertroffen levensduur van de lamp, zelfs bij veelvuldig aan- en uitschakelen. De ingebouwde bewegingsdetectie, de waarschuwing bij uitschakelen en de waakstand zorgen ervoor dat deze oplossing perfect geschikt is voor gebruik in gemeenschappelijke ruimten.

• Bedarmatuur 100% LED

De Bedarmatuur Prelium R werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen, maar ook voor studentenkamers of hotels. Ook hier zorgt de LED-technologie door de lange levensduur van de lamp voor een vermindering van de onderhoudskosten. De armaturen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, blinken uit in gebruiksgemak door de integratie van alle bedieningselementen.

• Lichtpaal LED, knap design én IP65 genormeerd

De nieuwe Bornéo LED lichtpaal zorgt voor een efficiënte en moderne verlichting van wandelpaden omheen residentiële en industriële gebouwen. Door de aluminium structuur is deze lichtpaal bestand tegen extreme buitenomstandigheden en de LED lampen zijn 360° richtbaar. Er zijn 3 verschillende maten en 2 verschillende afwerkingen beschikbaar. De lichtpaal is verder ook verkrijgbaar in 2 lichtsterktes: 700 of 1400 lm.