Nieuwe calculatietool voor videoparlofonieprojecten

Nieuwe calculatietool voor videoparlofonieprojecten

06/10/2015 - 10:53

BTicino gebruikt al jaren zijn bekende tweedraadssysteem voor het uitrusten van appartementsgebouwen met videoparlofonie. Vanwege de eenvoudige aansluiting en configuratie is dit videofoniesysteem populair bij installateurs. Vandaag maakt BTicino het de installateur nog gemakkelijker. Wie een project met videoparlofonie in het vooruitzicht heeft, krijgt dankzij de nieuwe calculator snel een gedetailleerde offerte.

Online calculatietool

Het uitwerken van een volledig project voor videoparlofonie vraagt uiteraard productkennis. Met de nieuwe online calculator krijgt de installateur hierbij de nodige ondersteuning. Voorkennis van de BTicino videoparlofonie is niet vereist. Aan de hand van enkele basisvragen gaat de calculator over tot de berekening van een project. Hij houdt hierbij rekening met alle specificaties van het tweedraadssysteem. Na enkele clicks maakt de calculator een volledige offerte met foto’s van alle onderdelen. Inclusief zijn een volledige stuklijst per onderdeel (bijvoorbeeld van de buitenpost), het schema en de configuratie.

Voor de installateur, die zich niet zelf meer moet bezighouden met het berekenen van onder andere de juiste voeding, modules, inbouwdozen en weerstanden, betekent dit alvast een belangrijke tijdwinst.

De nieuwe online calculator voor BTicino videoparlofonie staat op http://avcalculator.bticino.be/?_ga.