Nieuwe app helpt u kiezen uit Italiaans design

Nieuwe app helpt u kiezen uit Italiaans design

04/06/2014 - 13:15

Met haar uitgebreide collectie aan afdekplaten voor o.a. schakelaars en stopcontacten, staat BTicino al jaar en dag garant voor onvervalst Italiaans topdesign.  Om uit dat brede gamma de beste keuze te kunnen maken in functie van je eigen interieur, lanceert BTicino nu een handige app. 

Kiezen uit honderden varianten … 

De combinatiemogelijkheden binnen het gamma AXOLUTE en LIVINGLIGHT zijn quasi onbeperkt. Vorm, type, afwerking en kleur kunnen oneindig gecombineerd worden. Het resultaat is steeds puur design. Maar hoe kies je nu de combinatie die het beste past bij jouw vuurrood geschilderde muur, of welke schakelaar gaat het best samen met je vintage behangpapier?

Vanaf nu kan je zelf honderden combinaties bekijken, tegen jouw muur en dit met een bijzonder intuïtieve app. Neem je smartphone of tablet, trek een foto van jouw muur, kies een combinatie uit de collectie en bekijk onmiddellijk het resultaat, op ware grootte. Niet zeker van je keuze? Geen nood; share je combinaties via e-mail, facebook of twitter en vraag de mening van je partner, vrienden …