Nieuw telefoniesysteem van BTicino biedt communicatie op maat

Nieuw telefoniesysteem van BTicino biedt communicatie op maat

22/06/2012 - 08:12

Met zijn nieuwe telefoniesysteem biedt BTicino de gebruiker een uitbreidbare oplossing. Van de basiscombinatie Iryde Touch Phone en buitenpost tot de geavanceerde constellatie Iryde Touch Phone, buitenpost, PABX-centrale en My Home. Dat creëert mogelijkheden!     

Iryde Touch Phone

De Iryde Touch Phone integreert technologie en design in één toestel. Hij functioneert niet alleen als standaard videofoon, via de touchscreenfunctie is tevens een vlotte bediening van het My Home-domoticasysteem verzekerd. Op die manier heeft men een gemakkelijke bediening van oa. rolluiken, verlichting en verwarming. Als telefoon functioneert Iryde stand-alone, maar kan hij eveneens worden aangesloten op de nieuwe PABX-telefooncentrale.

Iryde is een mooie aanvulling binnen het gamma audio-videosystemen van BTicino. Het toestel is zowel geschikt voor opbouw met behulp van een muurplaat, als voor plaatsing op bureel of tafel dankzij de speciale standaard. De Iryde Touch Phone is zowel handenvrij als met de hoorn te gebruiken. Hij wordt aangeboden in wit of zwart.

PABX-centrale

De BTicino-telefooncentrale is klaar om direct geïntegreerd te worden op een tweedraadssysteem. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijke intercom tussen telefonie en een tweedraadstoestel zoals een videofoon, zonder dat daarvoor een extra toestel nodig is.

Inderdaad, de analoge centrale biedt zowel telefoon- als videofoonfuncties. Naast traditionele telefoonfuncties als o.a. intern doorschakelen en in wacht zetten, biedt het systeem ook faxherkenning en nummerherkenning op alle binnenlijnen. Met de geavanceerde DOSA-functie (Direct Outward System Access) is doorschakelen naar gsm of vaste lijn mogelijk, evenals het sturen van de toegangscontrole via de buitenpost. Het systeem is bovendien ingesteld om via telefonie, vanop afstand, 9 commando’s te kunnen sturen naar het domoticasysteem My Home.

De centrale is geschikt voor mogelijke aansluiting van 4 buiten- en 24 binnenlijnen. Het systeem kan worden uitgerust met een back-up batterij, een betrouwbare beveiliging in geval van stroompannes.