Nieuw: Rail Strut universele profielen

Nieuw: Rail Strut universele profielen

19/12/2017 - 13:29

Met de introductie van rail strut komt Legrand voortaan met één totaalprogramma profielen. Het bestaat uit zes types rails, compatibel met diverse Kabeldraagsystemen.

Universeel, dat betekent dat de rail struts perfect compatibel zijn met onder meer Cablofil-draadgoten, P31 kabelgoten, GLO4 en Swifts kabelladders. Bovendien kunnen ze perfect worden geïntegreerd met de bestaande consoles zoals type CB.

De zes types uit het programma - R21S, R21SP, R41S, R41SP, R41D en R41DP - hebben verschillende gatenpatronen. Dankzij de perforatie aan de zijkant kunnen consoles makkelijk op de rail gemonteerd worden, met of zonder schroeven. De nieuwe zelfborgende glijmoer E41 is hier een essentieel element; met deze moer kan de console in een handomdraai juist gepositioneerd worden op de rail. Kabel- en draadgoten kunnen op hun beurt schroefloos, met clips, aan de consoles worden bevestigd.

Rail struts zijn toepasbaar voor bijna elke omgeving door de beschikbaarheid van in verschillende materialen zoals sendzimir en thermisch verzinkt, RVS304L of RVS316L. Ze zijn conform IEC 61537, IMQ en BS.

Rail strut R21/R41